2015 HONDA ACCORD – потужний седан, який підкорив тисячі автомобілістів

Історія початку виробництва моделі Honda Accord

Honda Accord - це серія автомобілів, що випускаються компанією Honda з 1976 року. До 1983 р. моделі, продані на сході США, були виготовлені на новому заводі Marysville. У червні 1983 року, протягом 1984-го показового року, кузов Accord був реставрований з трохи донизу зігнутим бампером і новою серією 12-клапанних CVCC силових установок. Інтегровані ліхтарі та рефлектори заднього борту Honda теж були перероблені.

Модифікація LX була запропонована з новою стереосистемою, автоматичним касетним дисководом, кондиціонером, круїз-контролем, енергетичними гальмами, новим рульовим колесом, електро-склопідйомниками та дверними замками, цифровим годинником стовпчастою антеною на даху, а також елементами на бампері, які нагадують оснащення авто Audi 5000. LX-хетчбек був єдиною у 1984 році версією від Accord, який включав подвійні дзеркала.

Седан 1984 року був доступний у чотирьох зовнішніх кольорах: грецький горіх, білий та три металеві варіанти: Коламбус Грейс, червоний (бордовий) та сталевий. Звичайний хетчбек був доступний теж у цих трьох кольорах. Хетчбек LX 1984 року випуску вийшов лише в трьох металевих тонах: графітовий сірий, червоний із відтінком і мідний коричневий колір.

Зміни, які були презентовані у 2015 році

Подібно більшості своїх конкурентів Accord не змінює свого основного стилю між щорічними редизайнами. Сама машина стає трохи більшою протягом багатьох років, але її дизайн залишається привабливим та консервативним.

2015 Honda Accord є меншим, ніж, наприклад, Camry, Legacy або нова Sonata, але не настільки ж привабливим, як скульповані лінії Mazda6 або Ford Fusion. Нове авто доступне в бежевому або срібному кольорі. Під капотом може розміститися один із двох двигунів. Стандартний являє собою 2.4-літровий чотирьох-циліндровий двигун Peppy, який виробляє 185 к.с. (доступний для конфігурацій LX та EX). Він поєднується зі стандартною шести-ступінчастою механічною коробкою передач, а автоматична трансмісія, що постійно удосконалюється, є необов'язковою. Як і на багатьох інших із конкурентів Accord, тут також доступний більший двигун V-6, але тільки у варіантах EX-L та Touring. Він виробляє набагато більшу потужність у розмірі 278 к.с., але доступний лише зі стандартною шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Серед визначних рис саме для авто 2015 року можна виділити наступні:

  • купе або седан, автоматична або ручна трансмісія;
  • чотирициліндровий або двигун V-6;
  • наявність гібридних версій та випускаються плагіни гібридних версій;
  • нові матеріали для оздоблення салону;
  • високі рейтинги краш-тестів;
  • висока якість їзди та відмінне поводження на дорозі;
  • чудова видимість;
  • затишний салон.

Придбати таку машину у стандартній комплектації можна за ціною, яка становить приблизно 12,800-12,900 дол. Але, якщо покупець за власним бажанням додає усе доступні опції, тоді вартість буде зростати до 21,900 дол. Крім того, зауважте, що на ціну впливає те, в якому стані знаходиться авто, чи наявні на ньому якісь пошкодження тощо.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. виставляє для вас такий лот, як 2015 Honda Accord. Цей відомий та досвідчений експортер пропонує допомогти не тільки з покупкою, але й обіцяє доставити авто з Канади та США до України, до будь-якого міста, наприклад, до Києва. На сайті демонструється більше 250,000 самих різних автомобілів, кожні 24 години виставляються нові надходження від усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади. AuctionExport робить акцент на тому, що завжди враховує смаки клієнта та його фінансові можливості.

Зареєструйтеся, покладіть гроші на власний депозит та обирайте машину. Пошкоджені авто на продаж вже незабаром будуть в Україні, одразу після сплати послуг. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні. Доставка автомобілів вже прирахована до кінцевої вартості, тому купуючи у AuctionExport, ви зможете розумно розпорядитись своїми коштами, значно їх заощадивши. В свою чергу ви станете власником чудового автомобіля у максимально короткі строки.

Продаж 2015 Honda Accord

 

 

 

 
Estamos aquí para ayudarle
x
Text Chat
Iniciar chat en vivo

Llámenos ahora

+1 416.900.3303 

Solicitar una llamada de vuelta

Dejar una sugerencia