2014 FORD FUSION - стильний американський автомобіль

2014 FORD FUSION  - стильний американський автомобіль, що вийшов на світовий рівень

Поява Ford Fusion 

Ford Fusion - це чотири-дверний седан, який вміщує в середньому п'ять пасажирів, та виробляється й продається компанією Ford протягом трьох поколінь із варіантами бензинового двигуна, газового та електричного гібриду, а також у якості повністю електричних варіантів. Починаючи з 2006 року Fusion виробляється на заводі Ford Hermosillo Stamping & Assembly, а також його перероблений варіант Lincoln MKZ, а також модифікація Mercury Milan, всі вони засновані та базуються на платформі CD3.

Побудована на платформі Ford CD3, Fusion стала першою виробничою машиною, яка була оснащена інноваційною трибійною радіаторною решіткою від Ford, що (разом з двома відповідними брусками під бампером, які складають п'ятигранний дизайн) вперше було помічено на ретро-моделі Ford 427 у 2003 на північно-американському Міжнародному автомобільному показі (NAIAS) у Детройті.

Після свого запуску Fusion був доступний у конфігураціях S, SE та SEL та Trim. Базовим двигуном був 2,3 літровий двигун Duratec 23 I4160 (взятий від Mazda), який виробляв 160 к.с., він йшов у парі зі 5-ступінчастою механічною або 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. SE та SEL були доступні з 3,0-л двигуном Duratec 30 V6 потужністю 221 к.с. та 6-ступінчастою автоматичною трансмісією.

Рання рекламна кампанія Ford для Fusion у Сполучених Штатах мала назву "Life in Drive", тоді як в Канаді це звучало "Create a Reaction". У січні 2007 року компанія почала нову кампанію для Fusion під назвою "Fusion Challenge" (пізніше перейменована в "Ford Challenge"). Американський Ford Fusion обігнав Toyota Camry та Honda Accord у аспектах, торкаються атрибутів стилю, надійності, керування та безпеки.

Випуск 2014 року: риси та характеристики авто

2014 Ford Fusion - це седан середнього розміру, який оснащений чотирьох-циліндровими варіантами двигунів та шести-ступінчастою автоматичною або ручною трансмісією. Він конкурує з Hyundai Sonata, Toyota Camry, Nissan Altima та Honda Accord.

Fusion зараз випускається із 1.5-л чотирьох-циліндровим двигуном, що працює з шести-швидкісною автоматичною передачею. Надувні ремені безпеки на задніх сидіннях є новими. Крім того, на моделях варіації Titanium пропонуються шкіряні сидіння та вінілові дверні вставки. Отже, характерні риси зовнішнього вигляду автомобіля:

колісні диски у діапазоні від 16 до 19 дюймів, з можливістю наявності сплавів;
нова решітка радіатора;
доступні подвійні вихлопні отвори, спойлер;
доступний люк;
доступна система самообслуговування.

Та деякі особливості внутрішнього оснащення:

п'ять місць;
тканина або шкіряні сидіння;
кондиціонер або доступний автоматичний кондиціонер;
доступне підігріване кермо;
доступні охолоджені передні сидіння;
доступна навігаційна система.

Характеристики технологічного оснащення авто:

базовий 2,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 175 к.с.;
доступний 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 177 к.с. В наявності турбований 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 231 к.с.;
шести-ступенева автоматична або ручна коробка передач;
фронтальний або повний привід.

Автомобіль із опціями стандартної комплектації коштуватиме приблизно 8,800-8,900 дол. Якщо клієнт додає усі можливі функції, отримаємо вартість до 17,900-18,000 дол. Але ціна також залежить від стану машини.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. займається експортом автомобілів із Канади або Сполучених Штатів до терен України. 2014 Ford Fusion пропонується в якості одного з лотів на офіційному сайті цього представника. AuctionExport продає найрізноманітніші авто з Канади та США, переправляючи їх до України, й до міста Тернопіль. На сторінці поставника можна знайти та продивитись більше 250 тисяч пропозицій, що поставляються із різних аукціонів та дилерів Канади та США.

Кожен покупець має здійснити реєстрацію та активувати власний депозит, який потім буде слугувати формою розрахунку. Потім AuctionExport підбере для клієнта авто, узгоджуючись із можливостями бюджету покупця та його особистими побажаннями. Пошкоджені авто на продаж швидко перевозяться в Україну, тому клієнт через невеликий проміжок часу вже зможе забрати авто з США у найближчому портовому відділі. Доставка автомобілів AuctionExport включає до кінцевої суми, тому ви маєте змогу заощадити великі кошти. Отже, співпраця з AuctionExport – це надійний та швидкий шлях отримати дійсно якісний та недорогий автомобіль.

Продаж 2014 Ford Fusion


 

 
Estamos aquí para ayudarle
x
Text Chat
Iniciar chat en vivo

Llámenos ahora

+1 416.900.3303 

Solicitar una llamada de vuelta

Dejar una sugerencia