Новий седан Volkswagen Jetta 2018 року

Знову на автомобільну арену повернувся трішки призабутий седан С класу VW Jetta 2018 року. Кардинальне перероблення автівки, абсолютно нова зовнішність та нове оснащення дозволили пожвавити інтерес автошанувальників та знову заговорити про неї.

Почнемо з нового екстер’єру, що вийшов стильним, модним та досить цікавим. Відтепер передня частина автомобілю оснащена рельєфним бампером із величезними прорізами воздуховоду, прикрашеним накладкою з хрому.

VW Jetta Allstar одержала вдосконалений профіль не лише у зовнішності, а й за аеродинамічними здібностями. Кришка багажного відсіку стала трохи укороченою, з чітким ребром, що надало автівці схожість з європейськими автомобілями. Задній бампер строгої геометрії.

Хоч й не суттєво, та все ж таки зазнали змін габаритні розміри нового кузову седану: довжина стала 4659 мм, ширина – 1778 мм, висота залишилися без змін - 1482 мм. Кліренс - 160 мм, що цілковито досить для наших шляхів, тим паче беручи до уваги, що перед нами седан.

Поглянемо на інтер'єр седану.

Передня панель має вигляд простих геометричних пропорцій та форм. Між двома колодязями на панелі приладів розмістився екран маршрутного комп'ютеру. Багатофункціональне кермо трохи усічене у нижній частині, однак саме колесо має зручний хват. Нижче встановлено екран мультимедійного комплексу на сім дюймів, під яким причаїлися регулятори, перемикачі та кнопки.

Новий седан Volkswagen Jetta 2018 року оздоблено якісними матеріалами обробки, практичним пластиком чудової якості, що на дотик наче з натуральної шкіри. На задньому сидінні може розміститися трійка пасажирів. Місця для голови та ніг цілком достатньо, а от саме сидіння досить тісне. Попри зміну розмірів кузову, багажник залишився без змін та  вміщує все ті ж 510 л багажу. Враховуючи, що перед нами седан С класу, то такий обсяг вважається цілком достатнім.

Кожна комплектація оновленого VW Jetta 2018 року має доступну ціну та володіє відмінними технічними характеристиками. Силова лінійка складається з бензинових двигунів нового покоління, а дизельна версія буде доступна для придбання лише європейцями.

Молодший двигун агрегується п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Двигун у 110 к.с. отримає 6-ступінчастий автомат. Двигуни потужністю 122 к.с. та 150 к.с. отримають семидіапазонну автоматичну трансмісію. Автівка легко керується, зручна у повсякденній експлуатації та не потребує занадто великих фінансових витрат на своє утримання.

Основна частина відгуків про седан останнього покоління Volkswagen Jetta 2018 року позитивна. Машина дійсно зручна, практична та комфортабельна. Її головними перевагами є: харизматичність, європейська зовнішність; комфортабельний салон з чудовою ергономікою; відмінна якість оздоблювальних матеріалів, пластику; місткий багажник; енергомістка підвіска; високий кліренс; гарна шумоізоляція; доступна вартість обслуговування; недорогі запчастини. Недоліками можна вважати: посередня динаміка розгону; широкі пороги, що перешкоджають зручній посадці пасажирів та бруднять одяг; погана оглядовість позаду; повільне прогрівання салону взимку; відсутність дизельного двигуна.

 

В інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автівок на свій смак, таких як Volkswagen Jetta різних модифікацій. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж потриманих Volkswagen Jetta

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion