Toyota Avalon 2016

Оновлена модель Toyota Avalon 2016 модельного року

Вершиною модельної лінійки компанії Тойота на американському ринку США став седан Авалон, автівка зазнала низку оновлень та постала перед аудиторією на двигун-шоу в Чікаго. Серед змін потрібно відзначити відретушований зовнішній вигляд, модернізовану підвіску та розширений список додаткового устаткування.

Зовнішній вигляд та інтер'єр седану

Ззовні оновлена модель 2016 Toyota Avalon, одержала світлодіодну головну оптику і такі самі задні ліхтарі, а також нові повторювачі поворотів. Дизайнери переообладнали радіаторні гратки разом з переднім бампером, на якому наразі з'явився нової форми центральний повітрязбірник та новенькі протитуманні фари. Крім цього, седан поставили на колісні диски моделі Super Chrome, які пропонуються розміром як на 17-, так і 18-дюймів.

Комплектації Тойота Авалон 2016, тепер оснащені двигуном V6 та розширеним списком обладнання і здобули назву: Limited; XLE Premium та Touring. Доступна й гібридна модель автомобілю, яка пропонується в комплектаціях: Limited; XLE + та XLE Premium.

Що ж до салону, то його інтер'єр також не залишився без оновлень. Деякі елементи в обробці отримали вставки у вигляді цінних пород деревини з додатковим рядком сірого відтінку. Серед оснащення седану варто виокремити новенький інформаційно-розважальний комплекс серії Entune Audio Plus, що був обладнаний навігаційною системою та семидюймовим LCD-екраном. В наявності також зарядний пристрій серії Qi.

Технічні особливості нового Toyota Avalon

Бензиновий 3,5-літровий V6 з безпосереднім впорскуванням пального перейшов від Avalon третього покоління без змін. Він розвиває 268 к. с. при 6200 об/хв. Максимальні 336 Н·м крутного моменту доступні при високих 4700 об/хв, тому двигуну не завжди вистачає тяги. Натомість він потішить тишею та відсутністю жодних вібрацій. Плавно працює й 6-ступенева автоматична коробка передач. Прискорення до 100 км/год займає 6,7 с, а максимальна можлива швидкість складає 240 км/год. Зменшені витрати пального до 11,2 л/100 км у міському циклі й 7,6 л/100 км - в заміському. Такого результату досягли за допомогою спеціального економічного режиму, який робить педаль акселератору менш чутливою.

Новачком є Avalon Hybrid. Його гібридне силове встановлення складається з бензинового 2,5-літрового двигуна та електромотору, сумарна потужність яких складає 200 к.с. Нехай динаміка гірше, ніж у варіанті з V6 (8,2 с до 100 км/год), але «четвірка» галасливіша, натомість такий седан економічніший. У місті він витрачає 5,9 л/100 км, а на шосе - 6,0 л/100 км. Крім того, авто може проїхати 2-3 км на електротязі. Замість «автомату» тут встановлено безступеневий варіатор CVT.

Avalon залишається комфортабельним дорожнім крейсером. У нього чудова курсова стійкість, а підвіска легко справляється з серйозними вибоїнами. Навіть при 160 км/год в салоні дуже тихо. Покращено гальма: для зупинки зі 100 км/год наразі знадобиться відстань в 37,2 м.

Вартість Тойота Авалон

Toyota Avalon вже почали продавати в США. Ціни починаються з позначки в 31 тис. доларів. 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion