Презентація Acura ILX 2017

Acura ILX - єдина автівка, ціна якої починається з менш ніж $ 30000 у класі, переповненому конкурентами з традиційних розкішних брендів, таких як Audi, BMW, Lexus та Mercedes-Benz. Автомобіль отримав дуже гарні оцінки щодо економії пального, отож, ви будете витрачати значно менше на пальне.

Acura ILX 2017 обладнана 2,4-літровим 4-циліндровим мотором (201 к.с.), АКП з подвійним зчепленням, що дає автівці кращу загальну швидкість та потужність.

Завдяки механізму подвійного зчеплення, трансмісія отримала плавне перемикання передач. У своєму класі ILX одна з найбільш економічних автівок: 8,84 км на літр пального по місту та 12,38 км по трасі. Однак жорстка підвіска мало підходить для щоденного пересування. Рухаючись по купинах чи через вибоїни, автівку занадто трусить.

Салон автомобіля має невибагливий зовнішній вигляд, оздоблений якісними матеріалами. Деякі з пристроїв в Acura ILX занадто нагадують ті, що ви побачите в автівках Honda, адже Acura та Honda є материнською компанією. Критики стверджують, що це знецінює зовнішній вигляд автівки.

Заднє сидіння досить просторе для більшості пасажирів, однак певний запас простору забирає стандартний люк.

Acura ILX поставляється зі стандартним п’ятидюймовим дисплеєм, що показує основну інформацію водієві. Проте можна перейти до установки подвійного екрану, замінивши стандартний дисплей навігаційним екраном на 8 дюймів та додавши семидюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи.

Acura ILX 2017 доступна тільки в одній комплектації, й більшість додаткових функцій йдуть як частина пакету. Стандартними є 2,4-літровий мотор з 4 циліндрами, 8-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням та переднім приводом. Вона має найнижчу базову ціну у класі - $ 27990.

Стандартні функції містять: сидіння зі штучної шкіри, підігрів передніх сидінь, регульоване 8 способами крісло водія, під кермові пелюстки, 2-зонний автоматичний клімат-контроль, аудіосистема з 6 динаміками, Bluetooth, порт USB, камера заднього виду, кнопка запуску, люк, бічні дзеркала з підігрівом, п’ятидюймовий екран інформаційно-розважальної системи. Обов’язковим є супутникове радіо ($ 312). А от задні датчики паркування ($ 528) та дистанційний запуск ($ 399) необов'язкові у всіх комплектаціях.

З пакетом AcuraWatch Plus власник автівки отримає набір передових технологій безпеки та допомоги водієві (адаптивний круїз-контроль, попередження при лобовому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, система стеження за розміткою та допомоги при русі по смузі), що коштує $ 1300.

Acura ILX 2017 з легкістю можна придбати через інтернет-сайти, такі як автомобільний аукціон auctionexport.com. Тут ви знайдете найкращі пропозиції на потримані машини з легким процесом торгів. Скористайтесь кнопкою «Пошук» та станьте ближче до своєї мрії.

Продаж Acura ILX 2017

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion