2019 Hyundai Elantra – якісний корейський автомобіль останнього покоління

 

Hyundai Elantra або Hyundai Avante у Південній Кореї, є автомобілем, що випускається південнокорейським виробником Hyundai з 1990 року.

Шосте покоління (AD; 2015 – нині)

Після запуску Avante у Південній Кореї у вересні 2015 року, шосте покоління Elantra було оголошено на масовий продаж у лютому 2016 року для 2017 модельного року в Північній Америці. Два варіанти присутні для моделей 2017 року: SE та Limited (Value Edition і Sport випущені пізніше). У Індії серія AD Hyundai Elantra була запущена 23 серпня 2016 року з бензиновими та дизельними двигунами.

Дизайн автомобіля був змінений на більш консервативний. Також був введений для моделі 2017 ECO Trim - пакет котрий заміняє стандартний двигун іншим агрегатом, а саме 1.4-літровим DOHC Inline-4, який виробляє 128 к.с. разом із 7-швидкісною подвійною автоматичною передачею. Також новий варіант SE включає 2.0-літровий чотирьох-циліндровий двигун, який виробляє 147 к.с. та 6-швидкісну автоматичну передачу. Також із інших елементів оснащення пропонується наступне: круїз контроль, автоматичні фари та стерео система з підключенням Android Auto та підтримкою Apple Carplay, котрий включає світлодіодні вогні, систему оповіщення перехресного руху та багато інших елементів.

Для автомобіля 2017 року випуску рульове колесо із системою аудіо управління стає стандартною опцією устаткування для усіх конфігурацій. Також було додано середній варіант Value Edition. Оснащення для серії Limited включає сенсорну стерео систему з Android Auto та Apple Carplay, підігрів сидінь та модуль ClariFi для підвищення сили звуку в салоні, а також додано систему автоматичного екстреного гальмування з виявленням пішоходу, круїз контроль та багато іншого.

Авто 2019 року: нове та стильне

П'яти-місний 2019 Hyundai Elantra так і залишається компактним седаном, але отримує деякі зміни. Базовим двигуном є 1.4-літровий чотирьох-циліндровий агрегат, який виробляє 128 к.с., він працює із семи-швидкісною автоматичною трансмісією. Варіант Sport тим часом має 1.6-літровий чотирьох-циліндровий двигун, який виробляє 201 к.с., та йде в парі з шести-швидкісною автоматичною трансмісією. Конкуренти Elantra на ринку включають Honda Civic, Mazda3, Nissan Sentra і Toyota Corolla.

2019 Elantra отримує нові елементи фронтальної частини, решітку радіатора та фари. Кришка багажника також є новою. Варіант SEL отримує систему попередження зіткнення та автоматичного екстреного гальмування. Всі, крім базової комплектації SE, отримують 7-дюймові мультимедійні системи з сенсорним екраном з Apple CarPlay та підключенням смартфонів Android Auto. Більш великий 8-дюймовий сенсорний екран з вбудованою системою навігації є додатковою опцією, так само як і зарядка бездротового пристрою, яка включена в оснащення для серії Limited. Інші додаткові функції включають шкіряну оббивку та стереосистему Infinity Premium.

Вартість такого автомобіля становить від $17,200 до $22,700. Але, слід зауважити, що ціна може змінюватись, бо вона залежить від стану машини.

Придбати абсолютно новий та більш функціональний 2019 Hyundai Elantra допоможе страховий аукціон AuctionExport. Саме за допомогою цього світового експортера вам надається безцінна можливість ознайомитись із безліччю підтриманих транспортних засобів, зібраних від дилерів США та Канади. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., потім пройдіть декілька нескладних кроків реєстраційної форми та створіть власний депозит для розрахунку. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2019 Hyundai Elantra


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion