2019 Honda CR-V – новий та потужний автомобіль, що змусить тебе закохатись

 

Honda CR-V - це компактний позашляховик, що виробляється та випускається в масовий продаж компанією Honda з 1995 року, автомобіль був представлений на північноамериканському ринку в 1997 році. Ця модель використовує платформу від Honda Civic.

П'яте покоління (2016-нині)

П'яте покоління CR-V було випущене та публічно продемонстроване 13 жовтня 2016 року в Детройті. Продажі розпочалися у США 21 грудня 2016 року як типовий зразок для 2017 року. Автомобіль використовує ту саму платформу від Honda, представлену на десятому поколінні Civic. Четверте покоління також пропонує додатковий третій ряд сидінь на 7 пасажирських місць. Базова комплектація (LX) оснащена 2.4-літровим двигун I-4, який виробляє 184 к.с.. Першокласні преміум-модифікації обладнані 1.5- літровим двигуном I-4 з турбонаддувом потужністю 190 к.с. Двигун з турбонаддувом забезпечує максимальний крутний момент на 2000 оборотів в хвилину, в той час як двигун з природною аспірацією забезпечує максимальний крутний момент на 3900 оборотів в хвилину. Моделі США та Канади доступні лише з безступінчастою трансмісією.

Світлодіодні денні вогні, 18-дюймові легкосплавні диски та електронне гальмо з новою функцією автоматичного утримання тепер є стандартними на конфігураціях EX. Додаткові нові функції включають активну систему затвора решітки, щоб зменшити аеродинамічний супротив, системи Android Auto / Apple Carplay із 7-дюймовим сенсорним екраном із регулятором гучності. Honda почала випускати CR-V у штаті Огайо у листопаді 2016 року та в Грінсбурзі, штат Індіана, протягом лютого 2017 року.

П'яте покоління CR-V було також запущено в Таїланді 24 березня 2017 року, а в Індонезії 27 квітня 2017 року на 25-му Індонезійському міжнародному автосалоні. Індонезійські моделі вийшли на продаж 17 червня 2017 року. Індонезійська модель Prestige оснащена 5-спицевими 18-дюймовими легкосплавними дисками Modulo, які не були помічені на інших ринках. Моделі ASEAN (без урахування Індонезії та Малайзії) доступні з 1,6-літровим турбодизельним двигуном Honda i-DTEC (виробляє 160 кінських сил і 350 крутного моменту) в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Автомобіль 2019 року випуску та особливості його оснащення

2019 Honda CR-V являє собою позашляховик, який може вмістити до п'яти пасажирів. Автомобіль оснащений стандартним 2.4-літровим чотирьох-циліндровим двигуном, який виробляє 184 к.с. Доступний також 190-hp, 1.5-літровий чотирьох-циліндровий двигун. Передній привід є стандартним, а повний привід йде як додаткова функція. CR-V конкурує на ринку із Chevrolet Equinox, Ford Escape, Hyundai Tucson, Nissan Rogue та Toyota RAV4.

Істотних змін цього року немає. Для моделі EX передбачені такі функції, як система дистанційного запуску, двозонний автоматичний кондиціонер, підігрів передніх сидінь, сенсорний мультимедійний пристрій з Apple CarPlay та підключення смартфонів Android Auto і набір активних функцій безпеки. Система Honda Sensing включає попередження про зіткнення з автоматичним екстреним гальмуванням та адаптивний круїз-контроль. Тепер Honda CR-V - це просторий компактний позашляховик. Цей автомобіль став значно більше конкурентоспроможним 2019 року.

Вартість такого автомобіля становить від $24,350 до $34,150. Ціна може відрізнятися, тому що вона напряму залежить від стану машини на момент продажу.

2019 Honda CR-V є конкурентоспроможним автомобілем, який привертає увагу кожного водія. Для того, щоб придбати цей позашляховик, зверніться до послуг страхового аукціону AuctionExport, який перепродає безліч підтриманих транспортних засобів від дилерів Канади та США. Скористайтесь посиланням www.auctionexport.com., що дає змогу вам зареєструватися та створити діючий депозит. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2019 Honda CR-V


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion