2017 BMW i3 – найкращий та найпотужніший автомобіль відомої марки

 

Історія BMW i3

BMW i3 - це електричний хетчбек, виготовлений компанією BMW. Він використовує акумулятор із літій-іону, а також бензиновий двигун. i3 став тим самим першим автомобілем від BMW, який знизив масляні викиди до нуля, авто було запущене у складі BMW I. i3 випускається в єдиному п'яти-дверному варіанті, який відзначений двома невеликими задніми дверима. BMW i3 виграв дві нагороди, серед яких World Car of the Year, обраний у 2014 році. i3 також отримав золоту премію iF Product Design. Концепт i3 був представлений на Міжнародному автосалоні у Німеччині 2011 року. BMW представила прототип BMW i3 під час літніх Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, а виробнича версія була представлена ​​в липні 2013 року.

BMW представила i3 Coupé на автосалоні в Лос-Анджелесі 2012 року. Автопроект розробив концепт-кар, який демонстрував потенціал для розширення модельного ряду. Трьох-дверне купе хетчбека, подібно до п'яти-дверного седана i3, керується електричним двигуном, розробленим BMW Group, із максимальною потужністю 125 кВт / 170 к.с. і максимальним крутним моментом 250. Подача живлення на задні колеса здійснюється за допомогою одно-швидкісної передачі. Літій-іонна акумуляторна батарея розміщена під підлогою автомобіля може поставляти весь електричний діапазон 160 км (99 миль), а для збільшення діапазону автомобіля до 320 км можна додати бензиновий двигун, який має назву "REx".

Автомобіль 2017 року випуску

2017 BMW i3 - це електромобіль із заднім приводом, який вміщує чотирьох пасажирів. Згідно з даними від BMW, електричний двигун для i3, який виготовлений із карбонової армованої пластмаси та алюмінію для економії ваги, дає йому діапазон до 114 миль або близько того. Конкурентами цього авто є такі моделі, як Nissan Leaf, Fiat 500e, Volkswagen e-Golf та Chevrolet Volt. BMW пропонує стандартний двоциліндровий газовий двигун для i3. Двигун не запускає колеса, а заряджає літій-іонний акумулятор, щоб розширити діапазон i3.

Літій-іонна акумуляторна батарея з високою ємністю 33 кіловат-години збільшує передбачуваний пробіг на i3 2017 року до 114 миль від 81 миль. Можна придбати нову зарядну станцію, зарядка на якій займає близько 4,5 годин. Значні стандартні характеристики:

  • електро-двигун, який виробляяє170 к.с.;

  • привід на задні колеса;

  • навісні двері;

  • фари та задні ліхтарі із світлодіодами;

  • кондиціонер, який працює в автоматичному режимі;

  • кермо, яке дуже чутливе до дотиків водія;

  • підігрів на передні сидіння;

  • система навігації.

Значні наявні можливості:

  • двоциліндровий газовий двигун-генератор потужністю 38-к.с.;

  • оббивка зі шкіри;

  • передавання аудіо-файлів через Bluetooth;

  • попередження про зіткнення із іншими автомобілями.

Вартість такого автомобіля лише із стандартним оснащенням доходить до 28,500-28,600 дол. Ціна авто, яке має в своєму розпорядженні усі додаткові функції, становить до 58,800-58,900 дол. Вартість також залежить від того, у якому стані перебуває автомобіль.

Ваш вибір пав на 2017 BMW i3? Страховий аукціон www.auctionexport.com. здійснює певні послуги, що допоможуть вам стати власником цього авто: доставка автомобілів, більш ніж 250 тисяч моделей, різноманітні ціни та оформлення усіх документів. AuctionExport транспортує машини до будь-яких міст України, зокрема до Запоріжжя. Пошкоджені авто на продаж є на офіційному порталі експортера, де вам потрібно зареєструватись та відкрити депозитний рахунок. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні. AuctionExport справді здійснює мрії.

Продаж 2017 BMW i3


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion