2017 HONDA CR-V – надійний позашляховик, що підкорив тисячі автомобілістів

Виникнення та початок випуску Honda CR-V

Honda CR-V - це компактний кросовер, вироблений компанією Honda і представлений на ринку Північної Америки в 1997 році. Він використовує платформу Honda Civic.

Друге покоління CR-V було у значній мірі перероблене, засноване на базисі сьомого покоління Civic і керувалося двигуном K24A1. Північноамериканські моделі виробляли 160 к.с. (120 кВт) і 162 фунтів/фут (220 Нмм) крутного моменту. За новими правилами SAE, той самий двигун зараз оцінюється показником потужності в 156 к.с. (116 кВт) та 160 фунтів/фут (220 Н⋅м).

Нова CR-V зберегла рівень економії палива попередньої моделі завдяки системі i-VTEC. Новий шасі збільшив жорсткість кручення та згинання, підвіска включала в себе передні стійки керування MacPherson і задню реактивну лінію подвійного поперечного валу.

Друге покоління CR-V в країнах за межами Північної Америки знову пропонували як у варіантах "низької специфікації", так і "високої специфікації", в останніх – нові кольори для бамперу та кузову і додаткова фурнітура.

Нові риси, що стали характерними для випуску 2017 року

2017 Honda CR-V було трохи змінено порівняно з попередньою генерацією, також авто збільшується у розмірах.

Незважаючи на те, що CR-V все ще не так приємно керувати, як його найближчими конкурентами, його відмінна здатність до простого використання і безліч умов комфорту та особливостей безпеки роблять його найбільш видатним у своєму сімействі - найбільш оснащеним компактним позашляховиком, який ви можете придбати сьогодні.

Компактні позашляховики постійно змагаються між собою. Моделі змінюються та додаються нові функції. Honda CR-V є найкращим прикладом цього: версія 2015 року виграла звання Compact SUV Challenge 2015, після чого 2016 CR-V посіла третє місце у тому ж конкурсі. Модель 2017 року залишила позаду автомобілі 2017 Kia Sportage та 2017 Ford Escape. Отже, виділимо декілька рис які притаманні саме цьому авто та які вирізняють його серед інших. Крім того вони прийшлися до вподоби автомобілістам:

  • повністю перероблене авто на 2017 рік;
  • два чотирициліндрові двигуни;
  • повний привід доступний на всіх моделях;
  • доступні системи Android Auto і Apple CarPlay;
  • більше за розмірами, ніж попередня версія;
  • новий зовнішній вигляд;
  • дуже тихий на дорозі;
  • двері задньої сторони відкриваються майже на 90 градусів;
  • вантажний простір має хорошу довжину;
  • багато USB-зарядних портів;
  • великий салон;
  • ручка гучності для дисплея аудіосистеми.

Стандартна модель обійдеться покупцеві у 24 тис. дол. Якщо за бажанням клієнта буде додано деякі опції, тоді ціна збільшується до 33, 700 дол. Але, ціна повністю підвладна стану авто, на вартість впливає наявність пошкоджень та таке інше.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. пропонує до уваги автомобіліста 2017 Honda CR-V. AuctionExport допомагає не тільки купити, але й доставити авто з Канади та США до України, й до Ужгорода також. На сайті цього експортера розміщено понад 250 тисяч різноманітних автомобілів, назавтра вже буде додано ще більше пропозицій від усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади. Крім того, AuctionExport приймає до уваги побажання клієнта та його грошові можливості.

Все що вимагається від майбутнього власника авто це реєстрація та поповнення власного депозиту для розрахунку. Пошкоджені авто на продаж швидко дістаються України. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні. Доставка автомобілів прираховується до фінальної ціни. Купуючи у AuctionExport, ви значно менше витрачаєте, ніж при співпраці з дилерами українських ринків. Ви не тільки заощадите гроші, але й станете власником розкішного автомобіля.

Продаж 2017 Honda CR-V

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion