2016 VOLKSWAGEN TIGUAN – кросовер нового покоління від німецького виробника

Історія появи Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - це компактний кросовер, вироблений німецькою компанією Volkswagen. Представлений в 2007 році, він використовує платформу PQ35 Volkswagen Golf. Всі перші покоління Tiguan оснащувалися двома рядами сидінь і поперечними навісними чотирициліндровими двигунами. Tiguan дебютував у якості концептуального автомобіля на листопадовому Auto Show в Лос-Анжелесі та у робочій формі на міжнародному автосалоні Німеччини 2007 року. Виробництво почалося взимку 2007 року. По всьому світу продано понад 700 000 Tiguan з найбільшим рівнем продаж у Європі, Росії, Сполучених Штатах, Китаї, Бразилії та Австралії. Euro NCAP дав Tiguan п'ять зірок у рейтингу безпеки.

Tiguan був запропонований у всьому світі в різних конфігураціях. У Сполучених Штатах вони є наступними: S, SE та SEL. У Канаді такими: Trendline, Comfortline, Highline та Highline з додатковим спортивним пакетом. Специфікація Trend & Fun пропонує наступні особливості: шість подушок безпеки, кріплення для дитячих крісел Isofix, радіо RCD 210 з вбудованим програвачем компакт-дисків, система автоматичного клімат-контролю, чотири електроклапани, електрично регульовані і підігріті зовнішні дзеркала, бортовий комп'ютер, пульт дистанційного керування центральним замком та різні відсіки для зберігання.

Конфігурація Sport & Style пропонує додаткові можливості, включаючи 17-дюймові легкосплавні диски, хромоване покриття для даху, хромовані смужки на передньому бампері, тоноване скло, спортивні сидіння з регульованими по висоті центральними консолями для поперекових опор, ящики під передніми сидіннями, складаний стіл і кишені для зберігання на спинках передніх сидінь, шкіра для кермового колеса, тканинні сидіння, система круїз-контролю та індикатор тиску в шинах.

Tiguan був повністю перероблений у липні 2011 року. Фари стали більш кутовими по розташуванню. Продуктивність була також покращена. Технологічне оздоблення в цілому  переглянуто та оновлено.

Особливості авто 2016 року

У 2016 Volkswagen Tiguan базова модель S отримує безконтактний доступ із кнопкою запуску, імітацією шкіряної оббивки, підігрів передніх сидінь, автоматичні склоочисники. Конфігурація SE додає 18-дюймові легкосплавні диски, біксенонові високоінтенсивні розрядні фари з світлодіодним денним світлом, панорамний люк. У SEL версії тепер є 19-дюймові легкосплавні диски, шкіряна оббивка та складні бічні дзеркала.

Нещодавно доступна мультимедійна система підтримує Apple CarPlay та Android Auto. Отже, вагомі стандартні опції:

  • 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 200 к.с. з турбонаддувом;
  • підігрів бічних дзеркал;
  • безконтактний доступ із кнопкою запуску;
  • підігрів передніх сидінь;
  • з'єднання Bluetooth;
  • резервна камера.

Важливі додаткові функції:

  • двозонний автоматичний кондиціонер;
  • система Fender Premium Stereo;
  • навігаційна система;
  • панорамний люк;
  • шкіряна оббивка.

Вартість авто становить до 25,345 дол. Але ціна змінюється в залежності від стану автомобіля на момент продажу.

2016 Volkswagen Tiguan є серед тих авто, які реалізує страховий аукціон www.auctionexport.com – експортер, який переправляє вживані авто з США та Канади до України, в тому числі й до міста Суми. Крім того, на сайті виставляється ще понад 250 тис. екземплярів транспортних засобів на будь-який смак. Завітайте на AuctionExport наступної доби – список машин оновлюється і ви матимете можливість подивитись нові лоти.

Перш за все потрібно зареєструватися та активувати особистий депозит, зробивши грошовий внесок. Оберіть авто та оформіть заявку, тоді AuctionExport почне його перевезення. Пошкоджені авто на продаж максимально швидко доходять до власника. Забрати авто з Канади можна у портовому відділенні, що знаходиться ближче до вас.

Доставка автомобілів та інші витрати складають вартість автомобіля. Кінцева ціна приємно здивує тим, що буде набагато меншою, ніж при купівлі у місцевого українського дилера.

Продаж 2016 Volkswagen Tiguan

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion