2016 TOYOTA RAV4 як один з еталонів кроссоверів

Toyota RAV4 є потужним позашляховиком, що виробляється японською компанією, відомою на весь світ виготовленням справді якісних автомобілів, Toyota. Це був перший компактний позашляховик для кросоверів, який дебютував у Японії та Європі в 1994 році, а в Північній Америці - у 1995 році.

Третє покоління (XA30; 2005–2016)

Toyota RAV4 була перероблена для 2006 модельного року, використовуючи нову платформу, і вперше була представлена ​​на автосалоні у Франкфурті 2005 року. Новий RAV4 використовує систему електричного керування (EPS). Третя генерація RAV4 пропонується у двох версіях: коротка або довга колісна база. Модель з короткою колісною базою продається тільки в Японії, Європі та Новій Зеландії (дизель є тільки в Новій Зеландії), RAV4 із довгою колісною базою продається в Австралії, Новій Зеландії та Північній Америці. З 2007 року розширена RAV4 також продається разом зі своїм більш коротким за розмірами «співбратом» в Японії, як Toyota Vanguard, хоча і з переробленою передньою частиною кузова, що включає оновлену решітку радіатора, бампер, капот і фари.

Японські моделі вийшли на продаж у 2005 році у дилерів Toyota NETZ. Серія RAV4 XA30 продавалася в Японії до липня 2016 року, де XA40 наразі не пропонується. Toyota припинила виробництво Vanguard в листопаді 2013 на користь переробленого Harrier XU60. Це також було перше покоління RAV4, яке пропонується в стандартних (для азіатських і європейських ринках) і розширених (для північноамериканських і австралійських ринків) версіях. Розширена RAV4 більша на 21% в обсязі салону від останнього покоління і тепер має додаткове третє місце для дітей (лише ринки Північної Америки та Японії).

У 2008 (для 2009 року випуску) RAV4 був дещо оновлений для деяких ринків, включаючи новий 4-циліндровий двигун та змінений дизайн передньої частини кузова. Спортивна модель має більший спойлер та червоні відтінки. Нові можливості включають поворотні сигнали, вбудовані в бічні дзеркала, резервну камеру (з вбудованим монітором в дзеркало заднього виду), супутникову навігацію, розумний запуск авто без ключа, кнопковий стартер, багатофункціональний дисплей на панелі приладів і т.д. Дизайн салону залишається незмінним.

Автомобіль 2016 року випуску

2016 Toyota RAV4 у порівнянні з конкурентами має декілька рис, що вигідно виділяють його на ринку, але авто все ще трохи відстає від лідерів класу, включаючи Chevrolet Equinox, Honda CR-V і Nissan Rogue.

Рівень комплектації SE оснащений додатковим передовим технологічним пакетом, який включає датчики паркування, 360-градусні камери, попередження про зіткнення з автоматичним екстреним гальмуванням та адаптивним круїз-контролем. 2016 Toyota RAV4 має більш гладкий дизайн кузова та збільшену площу решітки радіатора, ніж попередня RAV4. Модель SE отримує унікальний бампер, 18-дюймові колеса та світлодіодні фари. Якщо ви їдете по нерівній дорозі, швидко з'ясовується, що моделі SE відрізняються від інших RAV4. SE версії отримують спортивно настроєні амортизатори, що робить їзду м’якішою. Всі варіанти Toyota RAV4 працюють на 2,5-літровому чотирициліндровому двигуні, що виробляє 176 кінських сил і йде у парі з шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Вартість такого позашляховика становить від $16,266 до $25,918. Ціна може відрізнятися, тому що вона залежить від загального стану автомобіля.

Придбати унікальний позашляховик 2016 Toyota RAV4 допоможе страховий аукціон AuctionExport. Адже саме тут ви зможете знайти та проглянути безліч підтриманих транспортних засобів від дилерів США та Канади. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., де потрібно лише пройти реєстрацію та завести власний депозитний рахунок. Автомобілі доставляються до будь-якого міста України, зокрема, до Києва. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні. Купувати авто ще ніколи не було так просто!

Продаж 2016 Toyota RAV4


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion