2016 SUBARU OUTBACK – надійний позашляховик для будь-яких доріг

Загальні відомості про модель Subaru Outback

Subaru Outback - це автомобіль, що випускається японським автомобільним виробником Fuji Heavy Industries (FHI) з 1994 року. Після першого автомобіля Legacy, випущеного 1990 року, був створений Outback, у якому була поліпшена система впорскування палива.
Автомобіль дебютував на ринку Сполучених Штатів у 1994 році як похідна модифікація від другого покоління - Subaru Legacy. У Японії Subaru представила цей автомобіль як Legacy Grand Wagon у 1995 році, але на більшості інших ринківця модель стала відома як Legacy Outback. За винятком невеликих відмінностей в роботі двиигуна, Outback отримав майже всі компоненти від моделі Legacy. У 2003 році Subaru випустив ще один оновлений Outback разом. Ця серія була розроблена з урахуванням останніх інноваційних відкрить в технологічній сфері.
Поточна лінія Outback трохи більша у розмірі, ніж її попередники, і зберігає ті ж дві варіації 2.5-літрового чотири-циліндрового та 3.6-літрового шести-циліндрового двигунів, але вони тепер в парі виключно з CVT. 3,6-літровий двигун виробляє 256 кінських сил, завдяки чому Subaru Outback змогла досягти високої швидкості навіть на поганих дорогах.
Доступний активний комплектзабезпечення безпеки включає в себе систему попередження переднього зіткнення, систему гальмівного контроля, адаптивний круїз-контроль. Просторий салон і велика вантажопідйомність роблять Outback хорошою альтернативою для великих, найпопулярніших позашляховиків.

Оновлені риси 2016 року

2016 Subaru Outback оснащений новою рульовою системою, яка дозволяє краще відчувати рульове керування, а обмежені рівні оздоблення мають повторну підвіску для більш плавної їзди. Доступна система безпеки EyeSight забезпечує запобігання від'їзду від смуги.
Відмітні стандартні характеристики автомобіля:

  • жалюзі для решітки для поліпшення пробігу;
  • додаткові 8.7 дюйми до колісної бази;
  • 6.2-дюймовий сенсорний екран із підтримкою Pandora, інтеграція з iPod, підключення iPod, MP3-джек та аудіо-трансляція, Bluetooth;
  • CVT включає рульове колесо зсуву, яке імітує зміни передач;
  • камера резервного копіювання;
  • обов'язково у кожному новому автомобілі: передні подушки безпеки, антиблокувальні гальма та електронна система стійкості.

Визначні наявні можливості авто цього року випуску:

  • фари з низьким променем високої інтенсивності;
  • модернізовані стерео функції, 7-дюймовий сенсорний екран, супутникове радіо, можливість обміну текстовими повідомленнями, тегування iTunes та два USB-порти;
  • система «Harman Kardon Premium Stereo»;
  • навігаційна система
  • дві зони автоматичного кондиціонування повітря;
  • підігрів передніх і задніх сидінь;
  • безконтактний доступ із кнопкою запуску;
  • система виявлення сліпих місць із заднім перехресним рухом;
  • система EyeSight використовує камери для забезпечення адаптивного круїз-контролю, прецизійного гальмування та попередження про виїзд за смугу.

Ціна такої машини становить до 33,395 дол. Вартість придбаного авто буде залежити від його стану на момент купівлі.

Придбати 2016 Subaru Outback можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, беручі до уваги й Олександрії.
Щоб стати  майбутнім власником авто або будь-яких допоміжних частин до нього, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме особистий депозит клієнта. Після вибору автомобіля, ви маєте оплатити вартість автомобіля, далі AuctionExport розпочне транспортування. Важливо зауважити, що список авто оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion