2014 SUBARU IMPREZA – один із найкращих сімейних автомобілів, оснащений новими технологічними перевагами

Коли і як вперше світ побачив Subaru Impreza?

Subaru Impreza - це компактний сімейний автомобіль, що випускається ​​з 1992 року компанією Subaru, представлений ​​як заміна для Leone, а двигуни серії EA попередника були замінені новою серією EJ. Представлений 22 жовтня 1992 року, Impreza був випущений в Японії в листопаді і пропонувався як з переднім приводом (FWD), так повнопривідний (AWD), у версії, як чотирьох-дверного седана, так і п'яти-дверний хетчбеа. Автомобіль використовував скорочену версію Legacy. За даними статті Motor Trend, написаної в березні 1992 року, ім'я нового компактного Subaru спочатку було названо Loyale, показуючи офіційну фотографію чотирьох-дверного седана. Наприкінці 1995 року в Японії було запроваджено двох-дверне купе. Початковий вибір двигуна включав 1,6-, 1,8- та 2,0-літрові двигуни.

Тепер у своєму п'ятому поколінні Subaru була запропонована як чотирьох-дверний седан і п'яти-дверний варіант кузова з 1992 року. Фірма також запропонувала купе в проміжок з 1995 до 2000 року і 3-дверний універсал, що вироблявся до 2007 року, коли п'яти-дверний хетчбек замінив його. Основні варіанти отримали чотири модифікації двигунів від 1,5 до 2,5 літра, з продуктивністю, орієнтованою на моделі Impreza WRX і WRX STI з додаванням турбокомпресорів. З серії третього покоління, на деяких ринках прийнято скорочення назви Subaru WRX для цих високопродуктивних варіантів. Перші три покоління Impreza в Північній Америці були також доступні із зовнішнім виглядом позашляховика, який називають Outback Sport. Для четвертого покоління пакет таких зовнішніх рис був перейменований на XV (Crosstrek в Північній Америці), і, на відміну від Outback Sport (який був ексклюзивним для ринку Північної Америки), продавався на міжнародному рівні.

Impreza (також Impreza WRX та Impreza WRX STI) є головним конкурентом Mitsubishi Lancer (та Mitsubishi Lancer Evolution).

Subaru запропонував концепцію для передніх та повно-привідних авто Impreza. З кінця 1990-х років деякі ринки обмежили продаж на повнопривідну модель, тому Impreza надали унікальну пропозицію на продаж у світовому масштабі авто, що оснащене переднім приводом. Однак японські моделі залишаються доступними в будь-якій конфігурації.

Що приготувало для нас авто 2014 року?

П'ятимісний 2014 Subaru Impreza пропонується як компактний седан або чотири-дверний хетчбек. На відміну від Honda Civic, Toyota Corolla та Ford Focus, з якими вона конкурує, Impreza постачається з повним приводом. Отже, оновлення 2014 року.

Обмежені рівні орієнтації отримують резервну камеру, тоді як додаткова система навігації включає в себе інтеграцію смартфонів на основі Aha.

Особливості екстер’єру:

  • стандартні 15-дюймові колеса, доступні 16- та 17-дюймові легкосплавні диски;
  • дзеркала з електроприводом, доступні підігрів бічних дзеркал та склоочисників;
  • доступні протитуманні фари;
  • доступний люк.

Особливості внутрішнього оснащення:

  • тканина оббивка,  доступна шкіра;
  • телескопічне кермо;
  • складане заднє сидіння;
  • віддалений бездіяльний запис;
  • Bluetooth і підключення до iPod;
  • доступна навігаційна система;
  • доступні підігрівні передні сидіння;
  • доступний автоматичний клімат-контроль.

2,0-літровий чотирициліндровий двигун використовує звичайний газ та виробляє потужність у 148 к.с. На додаток йде п'яти-ступінчаста ручна або автоматична трансмісія. Авто працює на повному приводі.

Ціна авто не виходить за межі 21,090 дол. Вартість може змінитись в залежності від того, в якому стані перебуватиме машина.

Отже, сподобалося 2014 Subaru Impreza? Будь ласка, страховий аукціон www.auctionexport.com до ваших послуг. Він експортує вживані авто з США та Канади до України, й до Кропивницького у тому числі.

AuctionЕxport пропонує клієнту нескладну процедуру реєстрації на сайті. Зареєструвались? Тоді внесіть деяку кількість грошей на ваш депозит. Автомобіль з США вже майже ваш. Обирайте будь-який варіант серед 250 тисяч запропонованих екземплярів. Це дійсно великий простір для вибору. Обрали? Сплатіть авто з депозиту. І ось вже AuctionExport починає транспортування вашої покупки. Пошкоджені авто на продаж, що мають місце на сайті, оновлюються кожні 24 години. Це означає, що ви завжди зможете знайти щось новеньке для себе.
Ось вам ще одна перевага від AuctionExport. Доставка автомобілів та обробка паперів в додатку з іншими витратами разом складатиме значно меншу суму за покупку авто у AuctionExport, ніж у місцевого реалізацтора.

Продаж 2014 Subaru Impreza

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion