2014 NISSAN LEAF – екологічний та економічний автомобіль з оновленим технологічним оснащенням

Що відомо про розвиток концепції Nissan Leaf?

Концепція Nissan Leaf бере свій початок у базисі іншої моделі.  Nissan представив свій перший акумуляторний електромобіль, Nissan Altra, у Лос-Анджелесі, на Міжнародному автосалоні 29 грудня 1997 року. Altra був виготовлений у період з 1998 по 2002 рік. Були вироблені тільки близько 200 машин, і вони в основному використовувалися як транспортний засіб для електротехніки. Nissan також розробив Nissan Hypermini і запустив демонстраційну програму для цього. Автомобіль був проданий в обмежених кількостях для постачання державних та корпоративних флотів у Японії між 1999 і 2001 роками. Hypermini був також випробуваний в декількох містах Каліфорнії в період з 2001 по 2005 рік.
У 2009 році Nissan представила EV-11 - прототип електромобіля. Він був заснований на Nissan Tiida (Versa в Північній Америці), але з традиційним бензиновим двигуном, який був повністю заміщений електроприводом, і включав електродвигун потужністю 80 кВт (110 к.с.) / 280 Нм (210 фунт/фут), літій-іонний акумулятор потужністю 24 кВт-год, що має діапазон 175 км (109 миль), навігаційну систему, а також дистанційне керування та моніторинг через підключення до мобільного телефону через Безпечний центр даних Nissan. Технологія EV-11 попередньо була розроблена і протестована на випробувальних машинах EV-01 та EV-02, побудованих за допомогою силової трансмісії, що використовувалася на Nissan Cube (Z11) у період розробки. Прототип EV-11 був показаний 26 липня 2009 року. Через тиждень, 2 серпня 2009 року, компанія Nissan представила свою виробничу версію в штаб-квартирі в Йокогамі та взяла на себе зобов'язання почати роздрібні продажі як на ринку Північної Америки, так і в Японії на кінець 2010 року.
Тоді, на початку 2011 року вийшла перша повністю електрична модель автомобіля Nissan, яка отримала назву Leaf. Перше покоління триває і зараз, вже був розроблений та випущений автомобіль 2017 року.

Характерні риси для авто 2014 року випуску

2014 Nissan Leaf - це повністю електрична машина. П'яти-місцевий компактний чотири-дверний хетчбек, Leaf конкурує з такими авто, Ford Focus Electric та Mitsubishi i.
Вигляд зовні:

  • стандартні 16-дюймові сталеві колеса з кришками, доступні 16- та 17-дюймові легкосплавні диски;з;
  • задній спойлер
  • світлодіодні задні ліхтарі, наявні світлодіодні фари;
  • доступні протитуманні фари.

Внутрішні особливості:

  • 5 місць;
  • тканинна оббивка, можливий шкіряний варінт;
  • передні та задні сидіння з підігрівом;
  • підігрів рульового колеса;
  • стерео з роз'ємом MP3 та підключенням до iPod;
  • дисплей показує діапазон і споживання енергії;
  • доступна інтеграція Pandora для iPhone;
  • наявна навігаційна система має режим Eco Route, який пропонує енергозберігаючі маршрути.

Силові агрегати:

  • електродвигун потужністю 107 к.с.;
  • передній привід;
  • літій-іонний акумулятор потужністю 24-киловатт-годину;
  • бортовий зарядний пристрій потужністю 3,6 кВт, який перезаряджає машину за сім годин;
  • доступний порт швидкого заряджання постійного струму, що може заряджати акумулятор до 80 відсотків потужності приблизно за 30 хвилин.

Якщо це авто вас зацікавило, то придбати його можна за вартістю, яка не досягає більше ніж 14, 468 тис. дол. Але ціна може бути різною, в залежності від стану транспортного засобу.

Автомобільний аукціон www.auctionexport.com експортує вживані авто з США та Канади до України, до усіх її куточків, враховуючи й Кіровоград.
Перед тим, як розпочати пошуки авто на сайті, клієнт має пройти реєстрацію. Йому відводиться особистий депозит, куди потрібно покласти певну грошову суму. Далі покупець може вибрати будь-який автомобіль з США або комплектуючі частини до нього. Після сплати необхідної вартості, AuctionExport починає процедури, які стосуються транспортування транспортного засобу. AuctionExport – надійний авто експортер, який має безліч досвіду. Кількість моделей, що пропоную аукціон, завжди оновлюється.
Якщо ми складемо разом витрати на перевезення та документацію, все одно, пошкоджені авто на продаж у AuctionExport коштують значно дешевше, ніж у місцевого дилера.

Продаж 2014 Nissan Leaf

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion