2013 TOYOTA SIENNA – компактний та зручний мінівен

 

Toyota Sienna це мінівен, вироблений компанією Toyota на заводі Toyota Motor Manufacturing в Прінстоні, штат Індіана, США, для ринку Північної Америки. Автомобіль замінив перше покоління Previa в 1997 році. Авто було випущено з більш традиційним макетом передньої частина та поділяло свою платформу із Camry, тільки було додано декі зміни. І Previa, і оригінальна Sienna були меншими, ніж інші мінівени, з якими вони конкурували на ринку, але у 2003 році автомобіль збільшив свої розміри, щоб відповідати цим конкурентам. Третя генерація Sienna була поставлена ​​на продаж у США у лютому 2010 року. Експорт з США до Кореї розпочався у листопаді 2011 року.

Третя генерація (XL30; 2010 – нині)

Перероблений автомобіль був показаний публіці на авто-шоу в Лос-Анджелесі в грудні 2009 року. Авто прибуло до дилерів у лютому 2010 року. Sienna третього покоління пропонується у п'яти варіантах: базовий, LE, XLE, Limited та SE. Новий SE пропонує переглянуті варіанти кузова, нові задні фари, 19-дюймові колеса, більш тверду підвіску і переглянуту рульову настройку для спортивної їзди.

Попередній 3,5-літровий двигун 2GR-FE продовжує працювати й на цих моделях, але вперше Sienna пропонує чотирициліндровий двигун 1AR-FE. EPS система заміняє попередню гідравлічну систему. Toyota продовжує втілювати в автомобілях Sienna повнопривідну концепцію. Це єдиний північноамериканський мінівен з наявним приводом AWD. Передня панель приладів оснащена дерев'яної обробкою, натхненною Toyota Venza та Lexus RX, що надає пасажирам переднього сидіння розподілення на водійський та пасажирський сектори.

Нові особливості включають необов'язковий ковзаючий другий ряд – елемент оснащення, що раніше був побачений на Lexus LS, нову систему запуску автомобіля без ключа від Toyota. Задня розважальна система тепер використовує 16,4-дюймовий (41,7 см) LCD-екран, який працює в двох режимах перегляду: один широкоекранний формат 16:9 або два окремі роздільні екрани з роздільною здатністю 4:3 та окремими бездротовими навушниками.

Автомобіль 2013 року випуску

2013 Toyota Sienna просторий та зручний мінівен, який пропонується з повний приводом. Не багато змінилося в порівнянні з попереднім роком. Для 2013 введено деякі нові елементи безпеки та особливості керування. Приладова панель - це експансивне море жорсткого пластику. Деякі додаткові прокладки в ключових областях, такі як панель дверей, зробили б її більш зручним. Велика панель приладів також перевантажена великою кількістю кнопок. Аудіо функції включені в невеликий сенсорний екран, але вони також прості у використанні. Сам сенсорний екран швидко реагує на дотики, а ось система навігації трохи непроста для роботи. Широкі, довгі сидіння першого ряду дуже зручні, шкіра стандартна на більш високих рівнях обробки.

Sienna має місце для семи або восьми пасажирів. Всі мінівени цієї моделі є просторими, але те, що залишає їх конкурентоспроможними, - це те, як вони адаптуються до потреб сім'ї та рівня інновацій, прийнятих для цього. Внесок Toyota - це лаунж-зона Sienna, яка є стандартною для моделей з обмеженим доступом. Ви можете вмкористовувати підставку для ніг і відкинути сидіння.

Вартість такого автомобіля складає від $10,056 до $24,192. Ціна може відрізнятися, тому що вона залежить від загального стану авто.

Придбати просторий та функціональний мінівен для всієї родини 2013 Toyota Sienna допоможе страховий аукціон AuctionExport, де автомобіліст із будь-якого куточка світу має можливість знайти підтримані транспортні засоби від дилерів США та Канади. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., пройдіть лист реєстрації та створіть депозитний рахунок. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2013 Toyota Sienna


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion