2013 KIA SOUL – якість в поєднанні з неперевершеним дизайнерським рішенням

Що ми знаємо про KIA SOUL?

Kia Soul є п'яти-дверним малолітражним кросовером, що працює на передньому двигуні, використовуючи передній привід. Розроблений в дизайнерському центрі Kia в Каліфорнії, Soul дебютував в 2008 році в Паризькому автосалоні. З 2014 року, Kia почав випускати електричний варіант авто, такий як EV Soul. Модель має два покоління випусків.
Перше покоління KIA Soul починається 2009 та закінчується 2014 роком. Перші автомобілі цієї моделі мали наступні особливості: салон включає в себе два передніх сидіння та заднє плоске складане сидіння-диван, яке може регулюватися, стереосистема на шість динаміків, яка включає в себе CD-плеєр, USB-порт для підключення IPOD і Sirius Satellite Radio (доступні додаткові функції для поновлення налаштувань колонок), аудіосистема на рульовому колесі і Bluetooth для гучного зв'язку, 18-дюймові литі диски, круїз-контроль, шкіряне кермо, світлодіодні індикатори повороту. Звісно, це далеко не все, виробники KIA Soul багато чим змогли приємно здивувати автопоціновувачів.
У 2011 рік Kia Soul був оновлений. Нове оснащення включало висувні ручки дверей, стандартну металеву внутрішню обробку, перероблені електронні прилади, пульт дистанційного керування з додатковою системою Smart Key.
Для авто 2012 року KIA Soul представив трохи змінений зовнішній і внутрішній дизайн і нові силові агрегати. Оновлена автівка мала 1,6-літровий двигун (138 к.с. / 123 фунт-фут) та 2,0-літровий двигун  (164 к.с. / 148 фунт-фут обертального моменту). Двигун 1,6 тепер забезпечує 25-26 милі на галон при швидкості 30-31 миль на годину. Двигун 2,0 - 23-24 в місті і 28-29 на шосе. Нові функції включають навігацію, розважальні системи, шкіряні тканини і підігрів сидінь, автоматичний клімат-контроль.
Крім того, було зроблено декілька особливих випусків авто. Перший це Kia Soul Denim (2010). Цю машину можна назвати «джинсовою». Увесь випуск є обмеженим (всього1200 одиниць). Kia Soul Soul + має синій колір з білими гоночними смугами, пофарбовані в білий колір бічні дзеркала, і білі, 18-дюймові литі диски. Наступний - Kia Soul Dragon (2010) Виробництво цієї лінії було обмежено до 1900 одиниць. Зовнішні деталі включають чорний кузов з матово-чорною графікою дракона на  капоті і задніх дверях, глянцеві вставки на чорному бампері та 18-дюймові чорні легкосплавні диски. Внутрішні особливост: сидіння з підігрівом, чорна шкіра для салону. І остання - Soul Flex (2010). Soul Flex є першим корейським транспортного засобом, здатним працювати на будь-якій паливній суміші.

Оновлення 2013 року

2013 Kia Soul отримав деякі оновлення, що включають 3 нові кольори для зовнішнього та внутрішнього дизайну авто, великогабаритний капот, модифіковану решітку радіатора з чорними хромованими акцентами, червоний світлодіод на задні ліхтарі, світлодіодні бурштинові передні сигнали повороту під фарами і білі світлодіодні ліхтарі під передніми поворотниками. Усередині аудіо управління було переміщено на рульове колесо, Bluetooth отримав можливість діяти у всьому діапазоні. Слід зазначи, що Kia Soul – це міні-позашляховик.  Крім того, можна відмітити основні переваги та недоліки цього року випуску. Отже,  що подобається у 2013 Kia Soul:

  • навантаження багатьма доступними функціями;
  • зручне управління;
  • достатній простір для пасажирів;
  • оригінальний стиль;
  • низька ціна;
  • тривалий термін гарантії.

Серед недоліків, слід виділити:

  • обмежена кількість вантажу;
  • жорстка їзда через оснащення 18-дюймовими колесами.

Ціна 2013 Kia Soul доходить до 16 тис. дол. Вартість авто залежить від його стану.

Ви можете придбати 2013 Kia Soul на авто-аукціоні, наприклад, на www.auctionexport.com. Тут ви зможете знайти безліч цікавих моделей серед списку, що налічує 250 тис. автомобілів.

Продаж 2013 Kia Soul

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion