2012 KIA SORENTO – автомобіль для тих, хто цінує зручність та комфорт

Загальні відомості про KIA SORENTO 

Kia Sorento є кросовером середнього розміру, що з 2002 року випускається південнокорейським виробником, компанією Kia Motors. Усього нараховується три покоління випусків цього автомобіля.
Авто першого покоління Sorento, яке дебютувало в 2002 році, було традиційною вантажівкою на базі корпусу позашляховика. Модель була запропонована в двох комплектаціях: LX і EX. Всі Sorento були оснащені подвійними передніми подушками і двома бічними подушками безпеки. Додаткова система приводу на чотири колеса з низьким діапазоном дозволила автомобілю надійно триматися на бездоріжжі. Технічні характеристики транспортного засобу включали два варіанти трансмісії (5-ступінчаста або 4/5-ступінчаста автоматична коробка передач. Sorento першого покоління оснащуються 24-клапанним двигуном 3.5 л. виробництва Hyundai, що дає192 к.с. (143 кВт) при 5500 оборотах на хвилину, і 217 фунт/фут (294 Н/м) крутного моменту при 3000 оборотах на хвилину. Серед загальних рис першого покоління Sorento можна виділити 4-дискові гальма, додаткову анти-блокувальну гальмівну систему (ABS), і паливний бак на 79,9 л.
У 2007 KIA Sorento отримав деякі оновлення, такі як перехід від 3.5L Sigma до 3.3L з 235 к.с. 226 фунт/фут для комплектації  LX, і 3.8L Lambda для модифікації EX, підвищуючи потужність до 263 і крутний момент до 257 фунтів/фут.
Модель другого покоління вийшла в 2010 році та отримала деякі зміни в конструкції корпусу, деякі механічні та дизайнерські зміни. Основні оновлення включають вдосконалену приладову панель, перероблені передню та задню частину з новими задніми ліхтарями. Sorento був обладнаний надійною системою безпеки, за що отримав високий рейтинг та нагороди.
Третє покоління Kia Sorento було презентовано у 2014 році. Третє покоління авто засновано на платформі  2015 Kia Carnival. Довжина автомобіля була розтягнута на 95мм та сама машина була трохи занижена. Нові двигуни - 3.3L Lambda V6, який виробляє 290 кінських сил, та 2.4L, потужність якого становить190 кінських сил. Третє покоління Sorento оснащено шести-ступінчастою механічною коробкою передач або шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Оновлення 2012 року

2012 Kia Sorento вдається залишатися компактним, маючи простір для перевезення семи пасажирів. Стиль оформлення цього випуску моделі дуже мінімалістичний та економічний, рульове колесо, зокрема, швидко реагує на команди водія. Крім того, Sorento 2012 року була випущена з новим варіантом 2,4-літрового двигуна з чотирма циліндрами та безпосереднім уприскуванням.
Додавання системи прямого впорскування в двигун приносить на 16 кінських сил більше, аналогічним чином, збільшено крутний момент до 181 фунт/футів. Також, автомобіль став більш економічним у плані витрати пального. Але відчутно змінився характер їзди Sorento - на більш грубих дорогах різкість рухів стала очевидною. Kia, схоже, зробили вибір на користь більш жорсткої їзди, щоб поліпшити керованість. У 2012 Kia Sorento використовується гідравлічний рульової імпульс, що додає рульовому колесу чутливості. Шести-ступінчаста автоматична коробка передач пропонує режим ручного вибору передач, що підходить для гірських спусків.
Можна виокремити декілька переваг та недоліків 2012 Kia Sorento.

  • Переваги. Розумна ціна, двигун з прямим уприскуванням палива, що забезпечує високий рівень паливної економічності.
  • Недоліки. Опція навігації усуває передові голосові команди. Немає зв'язкові функції, такої як, наприклад, Google Local Search, обмежені камери заднього виду.

Вартість авто доходить до 17 тис. дол. Але, ціна машина повністю залежить від її поточного стану.

Придбати 2012 Kia Sorento можна на будь-якому авто-аукціоні, як, наприклад, www.auctionexport.com. Список запропонованих моделей на сайті оновлюється кожні 24 години, що розширює вибір користувача.

Продаж 2012 Kia Sorento

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion