Volkswagen Tiguan 2018

Комплектації, оснащення та вартість

На сьогодні комплектації та ціни нової моделі Volkswagen Tiguan 2018 є одними з кращих пропозицій на нашому ринку. Технічні особливості базового «німця» дозволяють застосування 125-сильного двигуна, переднього приводу та 6-ступеневої механічної трансмісії. Загалом, в прайс-листі німецького універсалу міститься: 3 комплектації, 5 різних двигунів, 2 типи приводів і 3 види коробок передач. Провідне оснащення Volkswagen Tiguan 2018 пропонується у новому кузові та називається Highline і за додаткову платню може похизуватися 220-сильним мотором, що поєднується з повнопривідною роботизованою коробкою передач.

Навіть початкова версія Volkswagen Tiguan 2018 модельного року в комплектації Trendline здатна запропонувати досить великий перелік базового устаткування. До складу базового оснащення входять: трьохзонний клімат-контроль, удосконалена аудіосистема, передні та задні електричні склопідйомники, підігріви передніх сидінь, керма та дзеркал заднього виду з електричними регулюваннями, дистанційне керування центральним замком, можливість механічного регулювання рульової колонки та передніх сидінь за висотою, а також алюмінієві колісні диски. Пасивну та активну безпеку забезпечують: 6 подушок, система стабілізації, помічник старту на підйомі, протитуманні фари, круїз-контроль, автоматичне гальмо стоянки і телефонний hands free.

Для базової версії технічні характеристики такого універсалу також передбачають: одну провідну вісь, 125-сильний двигун та механічну коробку передач. В переліку мінімального устаткування пропонуються: світлодіодні фари з денними ходовими вогнями, фірмовим парктроніком, датчиками дощу й світла. На додачу до всього, за додаткові кошті стають доступними: шкіряний салон, електроприводи передніх сидінь з пам'яттю налаштувань, панорамний дах з люком і можливість запуску двигуна кнопкою без ключа. Потужніші двигуни поставляються виключно з роботом.

Технічне забезпечення

Широкий вибір двигунів та коробок передач дають змогу обрати варіант для максимального кола покупців з різними уподобаннями. Технічні характеристики базового оснащення (125 к.с. 6МТ) Volkswagen Tiguan 2018 пропонують 10,5 секунд прискорення до сотні, 190 км/год максимальної швидкості та 6,5 літрів середньої витрати палива на 100 км. Механічна варіація з 150-сильним двигуном запропонує 9,2 секунди прискорення до 100 км/год, максимальна швидкість складатиме 200 км/год, а витрата - 6,8 літрів на сотню. Дизельна (150 к.с.) версія нової моделі очікувано економічніша та споживає в середньому 6,1 л/100 км, при цьому прискорювальна динаміка не відстає від бензинового варіанту кросоверу з двигуном тієї ж потужності. За технічними показниками Volkswagen Tiguan 2018 модельного року пропонується з 2-літровими бензиновими моторами (180 і 220 к.с.), повним приводом та 7-ступеневим роботом.

Давно мрієте про сучасну закордонну автівку, але не можете зважитись та визначитись з моделлю? Тоді Вам саме до нас! Завітайте на сайт потриманих автівок auctionexport.com, та без черг з легкістю обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону!

  • Volkswagen Tiguan на продаж з доставкою у місто Тернопіль

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion