VW Passat CC 2017 другого покоління

Нещодавно у Швейцарії автовиробник ФольксВаген презентував концепт спортивного купе GTE, який став прототипом для впровадження нового VW Passat CC 2017 року. В основі високотехнологічної концептуальної моделі знаходиться архітектура MQB модульного типу.

За попередніми даними, габаритні розміри VW Passat CC 2017 року будуть дорівнювати: довжина – 4870 мм, ширина - 1860 мм, висота - 1400 мм, колісна база - понад 3000 мм.

У порівнянні з попередником, VW Passat 2017 позбавиться приблизно 100 кг загальної ваги, проте цей нюанс не завадив автовиробникам збільшити її довжину на 100 мм.

Що стосується дизайну, то зауважимо, що автівка отримає ергономічний інтер’єр салону у мінімалістичному стилі. Всередині салону буде більше ніж достатньо вільного простору. На якому б з двох рядів не розмістився пасажир, простору для ніг усюди буде достатньо.

За допомогою сенсорного дисплею буде вестися контроль та здійснюватися управління над усіма системами. Його буде розміщено на передній панелі новинки. Між сидіннями переднього ряду буде знаходитися TouchPad.

Продемонстрований у Женеві попередник здивував усіх спостерігачів панорамним зсувним дахом та гарними 21-дюймовими алюмінієвими дисками для коліс.

Технічні особливості автівки:

Силова установка представлена ​​комбінацією: роботизована DSG (6-ступенева з 2-ма зчепленнями), 2 електродвигуни (розміщені на 2 осях) та 6-циліндровий турбований бензиновий 3-літровий двигун. Загальна потужність даного агрегату була зафіксована у 380 к.с.

Усього лише за 5 секунд автівка набиратиме швидкість у 100 км на годину. Пікова швидкість обмежуватиметься електронним «нашийником», що не дає перевищити 250 км на годину. Новинка Passat CC 2017 зможе проїхати приблизно 50 км на одній тільки електричній тязі, а вибравши гібридний режим – можна буде подолати й 100 км.

Крім гібридної установки, у цієї моделі будуть запропоновані дизельні та бензинові двигуни. З неофіційних джерел стало відомо, що початкова комплектація буде мати у своєму розпорядженні двигун у 140 к.с. місткістю 1,4 л та технологією відімкнення половини циліндрів. Розширена комплектація порадує покупців дизельним двигуном у 150 к.с. місткістю у 2 л. Також, за попередньою інформацією, виробник підготує силові агрегати об'ємом у 2,0 та 1,8 л, потужністю 280 та 180 к.с. відповідно.

В інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автівок на свій смак, таких як VW Passat. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж потриманих VW Passat CC 2017 року

Продаж потриманих VW Passat

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion