Оновлення Toyota Corolla 2018 року

Toyota Corolla є найпопулярнішим японським автомобілем компакт-класу, що вже відсвяткував своє 50-річчя. У 2018 році виробники продемонстрували нову модель 12 покоління. Презентація нового авто відбувалася під гаслом - «Якісний у всіх відносинах».

Нова начинка Toyota Corolla 2018 року

Панель приладів на перший погляд виглядає розкішно та витончено. Салон виконано з високоякісної штучної шкіри з сучасним простроченням. Центральна панель має гладеньку поверхню та вкрита лаком. Приємний на дотик пластик розташувався по всьому салону.

Бортовий комп'ютер має дисплей розміром 4,2 дюйми. Кермо нової моделі більш  багатофункціональне. В машині передбачена мультимедійна система з семидюймовим сенсорним дисплеєм. До того ж, нова модель ще й містить в собі монохромний екран і управління клімат-контролем за допомогою кнопок.

Новий кузов Toyota Corolla

Дизайн став дещо плавнішим та надбав більше обтічних ліній. У зовнішньому вигляді з'явилася спортивність, зарозумілість та навіть лютість. Додаткову своєрідність новому автомобілеві надає U-подібна форма радіатору, яка виконана з хрому. Від грат радіатору майже нічого не залишилося, на бампері тепер домінує великий зев повітрозабірника.

Ближнє та дальнє світло виконано з використанням Led технологій. Серйозності погляду автомобілеві надають нижні смуги денних ходових вогнів разом з невеликими лінзами фар. А самі фари стали дещо вужчими та набули форми гострих граней.

Габарити нової моделі змінилися завдяки великому масивному бамперові. Спеціально для нової моделі виробники марки випустили легкосплавні колісні диски з новим дизайном.

Технічні властивості Toyota Corolla 2018 року

Для нашого ринку продажу представлено моделі з бензиновими двигунами. Потужність двигунів різна: 99 к. с, 122 к. з та 140 к.с. Мотор нового авто працює на 95 бензині.

Базова комплектація буде мати механічну коробку передач. Більш дорога комплектація буде виконана з автоматичною коробкою передач. Найдорожча версія включатиме в себе як механічний, так і автоматичний варіанти в одній автівці. Витрата пального у нової моделі з безступінчастою трансмісією передач набагато нижча, ніж у механічної.

Повну модернізацію зазнало рульове управління і підвіска моделі. Розробники спеціально для українських доріг передбачили більш довговічні пружини та збільшений кліренс.

Нова модель може похизуватися дійсно високою якістю збірки. Автомобіль зручний і комфортний для подорожей на великі відстані, для цього також повністю передбачено містке багажне відділення. Автомобіль неперевершений в керуванні, має гарну оглядовість, багате оснащення, відмінну штатну оптику. Toyota Corolla 2018 року представлена великою лінійкою сучасних двигунів. Виробники значно покращили шумо- та звукоізоляцію.

Давно мрієте про сучасну закордонну автівку, але не можете зважитись та визначитись з моделлю? Тоді Вам саме до нас! Завітайте на сайт потриманих автівок auctionexport.com, та з легкістю обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону у будь-яке місто України!

Toyota Corolla 2018 року

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion