Перевіряємо Volkswagen Tiguan 2017: німці бруду не бояться

Tiguan 2017 основується, звичайно, на поперечно-модульній платформі, модель подовжилася на 6 см, розширилася на 3 та збільшила колісну базу на 7,7 см. Все це, разом із поліпшеною ефективністю використання простору, створило додатковий простір позаду.

Багажник можна помітно збільшити завдяки пересуванню заднього сидіння. Якщо ж взагалі скласти регульовану по нахилу спинку, то простору для речей стане ще більше.

Volkswagen Tiguan 2017 обіцяє неймовірну цифру в 615 літрів в 5-місцевому варіанті, в той час як візуально багажник нового Тігуана виглядає так само, як і в першому поколінні. Якщо максимально здвинути вперед диван, а спинку поставити вертикально, то й в такому варіанті Tiguan 2017 обсяг багажнику все одно не дотягує до заявленого виробником. В нас максимальний об’єм склав 536 літри.

Поговоримо про зовнішність

Volkswagen Tiguan це не та модель, яка може запропонувати якісь глобальні нововведення, проте його коник - це еволюція замість революції.

Абсолютно всім: навігацією, інформацією та музикою тут керує великий монітор. Однак, активація асистентів виконана дещо складно, вони налаштовуються через важіль поворотників та кнопок на кермі.

Нарешті, їдемо

Відсік двигуна став компактнішим. Непомітно, проте ефективно (9,3 л/100 км) проявляє себе 180-сильний мотор разом з 7-ступеневою трансмісією з подвійним зчепленням. І все ж таки, йому вдалося виправдати наші очікування.

Загалом, Volkswagen Tiguan попереднього покоління в Україні продавався разом із гідромеханічними автоматами, проте наразі доступна лише DSG або «механіка» в найскромніших моделях 1,4Т. В парі з 2-літровими двигунами як бензиновими, так і дизельними, тепер можна знайти 7-ступеневу трансмісію DQ500, розраховану на крутний момент до 500 Нм. А ось варіанти з мотором 1,4Т задовольняються старенькою 6-ступеневою DQ250. Натомість обидві коробки мають мокрі зчеплення.

2-літровий двигун традиційно вражає розгінною динамікою та здатністю економити при спокійній їзді. Проблеми виникають лише на граничних режимах. Наприклад тоді, коли наважуєшся різко прискоритися, однак коробку з драйву в спорт не перевів. На усвідомлення команди водія мотор з трансмісією потребують певну паузу секунди на дві, і лише потім кросовер починає переконливий розгін. На цьому тлі старенький дизельний Tiguan здається набагато спритнішим. До того ж, і перемикання між передачами у класичного автомату значно зручніші та зрозуміліші, ніж у DSG.

У порівнянні з попередником, новий кросовер їде помітно щільніше. У нього точніші реакції на кермо, проте в жертву керованості була принесена плавність ходу. Навіть на порівняно м'яких зимових шинах Tiguan відчутно струшує на будь-яких дорожних дрібницях.

Щиро бажаємо удачі всім братам-сестрам-власникам нащадків родини Тігуанових!

Зацікавилися придбанням нової автівки, але не можете визначитися з моделлю та параметрами? Все просто, скористуйтеся сайтом www.auctionexport.com, де Ви можете проконсультуватися з фахівцями щодо деталей та придбати будь-яку вподобану автівку з США або Канади з доставкою саме у Ваше місто!

Приклад: замовлення Volkswagen Tiguan в Чернігів


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion