Огляд 10 електрокарів з найкращим запасом ходу 2017 року

 

Транспортним засобам, що працюють на електриці, було суджено пройшли довгий шлях до свого визнання. На сьогодні вони є конкурентноспроможними гравцями світового автопрому. За підсумками 2017 року, серед безлічі гібридів, вам вдасться знайти офіційні електромобілі Hyundai або BMW, що стоять поруч з Nissan або Tesla. Пріоритетним критерієм на який зверне увагу потенційний власник електромобілю є запас ходу. На основі цього фактору фахівці https://www.auctionexport.com склали рейтинг провідних електричних транспортних засобів, які стали найпопулярнішими у 2017 році. Отже, розпочнемо:

10. Kia Soul EV

Електричний Kia Soul EV вразив всіх своєю ефектною появою ще в 2014 році, однак з того часу мало що змінилося. Автівка, як і раніше, здатна подолати гідні 150 км на повному заряді та споживає 1,96 л/км у міському циклі. А цього достатньо для більшості автовласників. При початковій ціні в $ 33,700, Soul EV дещо відстає за експлуатаційними якостями від деяких супротивників. Натомість, вона являє собою досить пристойний варіант «зеленого» авто.

9. Nissan Leaf

Повного заряду батареї з акумулятором на 30 кіловат-годин, що встановлена в модель 2016 року вистачає для того, щоб Nissan Leaf подолав 172 км. «Японець» вважається моделлю середнього розміру та може похизуватися вражаючим показником ефективності, який дорівнює 2,1 л/100 км на трасі, та сягає 1,9 л/100 км в міському циклі. Середня вартість на Nissan Leaf з пробігом складатиме $ 14,604.

8. BMW i3

Міський BMW i3 є представником з максимальною екологічною ефективністю, що став серійною моделлю електрокару, який може запропонувати запас ходу в 183 км. Крім того, i3 споживає енергію, еквівалентну 1,99 л/100 км, при змішаному циклі (до 1,72 л/100 км в місті). Власники екологічних автомобілів, які бажають долати більше кілометрів без підзарядки, можуть обрати версію зі збільшеним запасом ходу (REX) - 156 км, використовуючи виключно електроенергію, і 289 км при загальному циклі.

7. Ford Focus Electric

В якості Focus Electric 2017 року, Ford запропонував ефективний EV, що, як і раніше, залишається за доступною ціною. Електричний Focus споживає 2,2 л/100 км, при змішаному циклі та долає 185 км, при максимально зарядженому акумуляторі.

6. Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Ioniq Electric здатен подолати 199 км, при повністю зарядженому акумуляторі. Більш того, окрім цієї солідної цифри, першому, повністю електричному автомобілеві від Hyundai вдалося продемонструвати найкращі в світі показники споживання енергії - 1,73 л/100 км, при комбінованому циклі. Жоден інший електричний автомобіль ще не був здатний досягти таких показників.

5. Volkswagen e-Golf

З показником 1,98 л/100 км Volkswagen e-Golf став одним з максимально економічних автомобілів на сьогоднішній день. Поряд з цією перевагою, електричний Golf 2017 модельного року долає 201 км на повному заряді. На відміну від i3 або Nissan Leaf, які є спеціалізованими електричними транспортними засобами, e-Golf було побудовано на тій же платформі, що і його бензиновий «кузен».

4. BYD e6

Це один з максимально доступних електромобілів, що належить китайському автовиробникові. BYD e6 забезпечує запас ходу від повного заряду, який достатній для подолання 300 км. Проте в цьому красені є один істотний недолік: e6 при змішаному циклі споживає посередні 3,27 л / 100 км.

3. Chevrolet Bolt EV

З точки зору революційного транспортного засобу, не існує електричного чи якогось аналогічного засобу, який міг би зрівнятися з Chevrolet Bolt EV. Також, жоден електромобіль, в такій ціновій категорії, не зміг би перевершити його за потужністю електродвигуна, який дозволяє Bolt EV подолати 383 км без додаткового підзарядження.

2. Tesla Model

Споживачі, що шукають абсолютно електричний позашляховик, мають лише одну можливість, і це Tesla Model X. Що стосується запасу ходу, то модель X знаходиться на верхівці класу, пропонуючи 474 км, в оснащенні 100D. При ціновій політиці в $ 155,000 Model X коштуватиме майже так само, як і седан Mercedes S-Class, однак, натомість, ви отримаєте три ряди сидінь і ці блискучі двері «крила соколу».

1. Tesla Model S

Без перебільшення можна сказати, що Tesla Model S зробила революційний хід в автомобільній промисловості. Кращі світові автовиробники розкішних автомобілів не були в змозі навіть задуматися над створенням власних EV, якби не творіння Елона Маска. Запас ходу Model S варіюється в залежності від моделі, однак S 100D очолює наш ряд переможців завдяки 539 км.

Прибічники популяризації зелених технологій в Україні не планують зупинятися на досягнутому. І якщо Ви давно мрієте про сучасний закордонний електромобіль, але не можете зважитись та визначитись з моделлю, тоді пропонуємо Вам завітати саме до нас! На сайті потриманих автівок auctionexport.com, легко та без черг обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону!

Наприклад,

  • Kia Soul EV на продаж з доставкою у місто Київ,

  • Nissan Leaf на продаж з доставкою у місто Харків,

  • BMW i3 на продаж з доставкою у місто Одеса,

  • Ford Focus Electric на продаж з доставкою у місто Дніпро,

  • Hyundai Ioniq Electric на продаж з доставкою у місто Донецьк,

  • Volkswagen e-Golf на продаж з доставкою у місто Запоріжжя,

  • Chevrolet Bolt EV на продаж з доставкою у місто Львів,

  • Tesla Model на продаж з доставкою у місто Миколаїв,

  • Tesla Model S на продаж з доставкою у місто Рівне


 


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion