Тест-драйв Hyundai Tucson 2016

Для багатьох водіїв такий позашляховик - це дорога вперед, яка приносить з собою трохи запалу під час руху та обіцянки повного приводу фактично за ті ж кошти, що й сімейний автомобіль. Тож можна сказати, що новий Hyundai Tucson повинен «підійти до справи», так би мовити, без розгойдування, «з місця в кар'єр». Tucson став сміливим, стильним, до того ж він більше не має вигляду «бюджетної альтернативи» масової тенденції в дизайні.

Інтер'єр новинки

Салон Хундай Туксон (Туссан) 2016 також став виглядати набагато респектабельніше та солідніше, ніж  попередня версія. Цьому посприяло як застосування нових високоякісних матеріалів і нового пластику в обробці інтер'єру, так і збільшена колісна база, яка дещо додала простору в салон, за рахунок чого в кросовері наразі значно зручніше.

Крім того, продумане компонування основних елементів в салоні також послугувало збільшенню вільного місця. На задньому дивані вільно можуть розміститися три дорослі людини, він зручний, а підібраний кут нахилу спинки допоможе уникнути швидкої втоми.

Спинку заднього дивану можна скласти у співвідношенні 40х60. Багажний відсік за обсягом дещо зменшився, до 513-літрів, натомість, розробники передбачили у багажнику 2016 Hyundai Tucson подвійну підлогу. Таке рішення допоможе водієві не змішувати інструмент, автоаксесуари та багаж, що перевозиться.


Екстер'єр Хундай Туксон (Туссан) 2016

Під час проектування дизайну кузова, інженерам вдалося вивести аеродинамічні показники Hyundai Tucson 2016 на вищий рівень. Хоча при цьому кросовер вийшов дещо більшим за свого попередника. Так, автомобіль завдовжки складає 4475мм, завширшки - 1850мм, а заввишки дорівнює 1645 мм, при колісній базі, збільшеній до 2670мм.


Технічні показники 2016 Hyundai Tucson та силові агрегати

Новий кросовер оснащується п'ятьма модифікаціями двигунів, в списку яких є, за традицією, бензинові та дизельні агрегати. За базовий двигун компанія узяла 135-сильний атмосферний мотор, обсяг якого склав 1600-кубиків. Наступний з аналогічним об'ємом бензиновий двигун видає вже 175-коней потужності, за допомогою устаткування з турбонадувом та прямим уприскуванням пального.

Далі йдуть три мотори, що працюють на важкому паливі. Менш потужний, 116-сильний дизель, з робочим обсягом 1600 см3.


Вирок
З новим Tucson корейський автовиробник, найімовірніше, «влучить у ціль» на багатьох ринках.

Основною перевагою «корейця» можна назвати його яскравий та сучасний дизайн зовнішнього вигляду. Позашляховик виглядає приємним на вигляд, і це надає йому стрімкий, швидкий та навіть спортивний стиль. На гідному рівні знаходиться як оформлення, так і оздоблення салону автівки. Щодо силових агрегатів, то варто би мовити, що модель з базовим двигуном під капотом краще не обирати. Бо динаміки такого двигуна може не вистачати.

Зауважимо, що відвертих мінусів у новинки немає. Але до них відносяться малопотужні двигуни в базі, невелика місткість багажного відділення та дещо жосткувата підвіска, проте можна швидко звикнути. Оцінити новий Tucson 2016 від Hyundai можна на п'ять балів за 5-ти бальною шкалою.

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion