Тест-драйв Hyundai Elantra 2018

Багато хто мріє про автомобіль марки Lexus або Infiniti, бажано за ціною Lada або Chery. На сьогодні, мабуть, лише корейці здатні запропонувати близьке до ідеального співвідношення вартість-якість, не ображаючи при цьому автомобільних дизайнерів.

Нова Hyundai Elantra - це автівка з найпривабливішим дизайном, принаймі серед корейських автомобілів,  це точно.

Якщо поставити поруч нову та стару моделі Elantra, то їх спорідненість зможе розпізнати далеко не кожен. Що притаманно, новинка виходить за рамки свого класу - вона стала ширшою на 5 см, а також виросла ще на 6 см. Як результат, маємо дуже багато місця в салоні. У цьому новій Elantra програють навіть такі суперники, як Honda Civic, Toyota Corolla та навіть Acura TL, яка істотно вище класом.

Без хрому все ж таки не обійшлося - їм багато "начинили" радіаторну решітку, седан гірше від цього не стає. Нові косоокі фари нагадують про Lexus IS або Volkswagen Passat. А протитуманні фари настільки великі, що їх цілком можна поставити основними ліхтарями на який-небудь маленький автомобіль.

Позаду змін не менше - форма ліхтарів також оновилася, та чомусь як і раніше нагадує про VW Passat. Крім цього, на машині наразі інша кришка багажнику, та й бампер трохи змінив форму.

Салон теж притерпів змін. Триспицеве кермо, з ручками круїз контролю та маніпуляторами аудіосистеми - цілком серйозний набір для корейського автомобіля. Про свою безпеку майбутні покупці новинки теж можуть не турбуватися. В комплектації стандарт седан обладнано шістьма подушками: двома передніми, двома бічними та двома шторками для передніх та задніх пасажирів (на Ford Focus, наприклад, навіть за доплату такі шторки не встановлюють). Також до комплектації входять активні підголівники.

Технічні нововведення теж мають бути позитивно сприйняті автомобілістами. Наприклад, передня підвіска типу Макферсон або збільшені за діаметром передні та задні гальмівні диски. До речі, наявність задніх дискових гальм - це ще одна перевага моделі Elantra над суперниками на кшталт Corolla, у яких позаду встановлені барабанні гальмівні механізми. Автомобіль забезпечуватиметься трьома силовими агрегатами на вибір. Два бензинових агрегати обсягом 1,6 та 2 літри, потужність яких 122 та 143 кінські сили, відповідно.

На жаль, про дату появи нової Hyundai Elantra в Україні наразі зарано говорити, так само як і про її передбачувану ціну. Залишається лише сподіватися, що вона не буде коштувати значно більше, ніж її попередниця, адже якщо з сорочки гольф-класу Elantra починає виростати, то костюм підприємця їй ще малуватий.

Зацікавилися придбанням нової автівки, але не можете визначитися з моделлю та параметрами? Все просто, скористуйтеся сайтом www.auctionexport.com, де Ви можете проконсультуватися з фахівцями щодо деталей та придбати будь-яку вподобану автівку з США або Канади з доставкою саме у Ваше місто!

Hyundai Elantra

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion