Тест драйв та порівняння Chevy Volt 2017 і Nissan Leaf 2015 року

Тест драйв та порівняння Chevy Volt 2017 і Nissan Leaf 2015 року

У минулому році Nissan Leaf тримався на хвилі своєї популярності. Leaf здобув перемогу у безлічі тест-драйвів. Chevy Volt був непоганим, однак не найкращим. І ось ми протестували Chevy Volt 2017 і сильно поліпшили свою думку про нього.

Chevy Volt LT 2017

Проте ось на днях ми протестували Сhevy Volt 2017 та спромоглися пересвідчитися на власному досвіді, як сильно удосконалився цей електромобіль. Ми відчули плавне водіння - набагато більш плавне, ніж ми запам'ятали у порівнянні з попередньою моделлю. Можливо, оновлення та вдосконалення на цікавому та практичному автомобілі додали потужного позитивного ефекту на наш погляд.

Що можна відзначити у новому тест-драйві?

Видимість

В цьому році Chevy Volt зробив кілька невеличких, але вражаючих змін в цьому відношенні. Chevy Volt 2017 має покращену оглядовість. Виробник зауважив, що до конструкції Volt 2017 було внесено певні зміни в бокових вікнах. Переднє скло версії 2017 таке ж, як та раніше. Оглядовість змінилася завдяки деякому поглибленню або невеличкому укрупненню бічних вікон переднього пасажира та водія.

Проте огляд з салону Leaf без змін залишається набагато кращим. Як і раніше, на задньому сидінні Nissan Leaf просторіше, тут ваша сім'я не буде відчувати жодних «автомобільних хвороб».

Подорож

85 км на електротязі в сполученні з резервним двигуном внутрішнього згоряння, який дозволяє далекі подорожі, дарують Volt 2017 до 670 км пробігу - знову ж таки, 85 км на електриці. Саме цей комбінований режим справляє максимальне враження.

Якщо ви роздумуєте про мандри, то ми знаходимо більше сенсу в придбанні Volt. Він використовує небагато пального у порівнянні з гібридом або автомобілем з ДВЗ, і у вас без змін лишається 85 км пробігу для нормальної їзди по місту.

Зручність чи Незручність?

Chevy Volt, позбавляє від побоювань обмеженого пробігу. Без сумніву, для мандрівок на далекі відстані він прийнятніший. Проте, на противагу озвученим в деяких блогах «проблемам зарядки» повністю електричних мобілей, таких як перше покоління Nissan Leaf, у нас не було проблем з Leaf впродовж більше ніж одного року, навіть без домашньої підзарядки.

З Leaf 2015 (130 км пробігу), ви не відчуватимете себе обмеженим. Можна повертати в бібліотеку книгу, купувати продукти, чи гуляти, в цей час Leaf заряджається. Ви ніколи не почуватимете, що в цей час ви чекаєте на завершення зарядження.

Підзарядка відбувається настільки природньо, що майже ніколи не доводиться витрачати час на її планування. Це відбувається автоматично, зарядження не є втратою часу.

У підсумку хочемо відзначити, що для міського водіння ми до сих пір вважаємо, що Nissan Leaf найкращий. Мандрувати на великі відстані прийнятніше потягом, або ж іноді на Сhevy Volt 2017

Давно обмірковуєте можливість придбання електричного автомобіля, але ціни на нові автівки кусаються? Скористуйтеся можливістю придбання вживаного електромобілю з США або Канади з доставкою у будь-яке місто України, за допомогою аукціону https://www.auctionexport.com! Тут Ви знайдете безліч варіантів для будь-якого гаманця, а також зможете отримати безкоштовну пораду чи консультацію нашого фахівця щодо обраної автівки чи її доставки в Україну.

Приклад,

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion