Тест-драйв Toyota Corolla 2016 року

Виток еволюції 

В світі важко знайти модель автівки, яка б під однією й тією ж назвою вироблялась вже півстоліття. Однією з таких небагатьох моделей є Corolla.

З кожним поколінням та оновленням Toyota Corolla ставала більш комфортнішою, зручнішою, економічнішою та технологічнішою. Зовнішні нововведення, безперечно, пішли марці на користь. Спереду, наприклад, Toyota Corolla 2016 істотно змінилася. Модель отримала новий бампер, більш вузьку радіаторну решітку та нове головне світло. В топ-версії в лінзованих фарах джерелом світла слугують світлодіоди.

 Традиційним оновленням стали колісні диски та гама кольорів кузову. Задній бампер Corolla залишився незмінним, а ось оптика змінилася, в більш коштовних версіях додалася ще й світлодіодна. Менш масивною та більш елегантною стала хромована вставка на кришці багажнику.

Як і заведено при оновленні, модель змінилася не лише зовні, але й внутрішньо. Втім, рестайлінг не зачепив «заліза» - силового агрегату та підвіски, нововведення спрямовані на підвищення комфорту.

 Toyota Corolla 2016 р. в. - двигуни бензинові: 1,3 л (99 к.с.), 1,6 л (122 к.с.).

Коробка передач: 6-ступенева механічна або безступеневий варіатор CVT. Вартість в Україні: від 410 000 грн. Бензиновий 1,6-літровий двигун при спокійній їзді досить економічний, в місті цілком можна вкладатися в показники менше ніж 7 л на 100 км.

Одним із нововведень Toyota Corolla 2016 став блок роздільного клімат-контролю, який присутній у версіях Active та топовій - Style. Переднє сидіння - без витребеньок. Воно зручне, проте не чекайте від нього гарної бічної підтримки. Безступеневий варіатор Multidrive S в Сorolla бездоганний. Він швидко та чітко реагує на команди водія. В спортивному режимі чуйність трохи збільшується.

Оновлене й рульове колесо: змінено управління музичною системою та вдосконалено маршрутний комп'ютер. Щиток приладів позбувся одного циферблату. Наразі їх два - тахометр та спідометр, між якими розташовано кольоровий 4,2-дюймовий екран. Важіль керування трансмісією став компактнішим та здобув шкіряне оздоблення.

Задній ряд  просто розкішний для седану С-класу. Місця для ніг хоч греблю гати. Сподобався й широкий підлокітник, яким оснащуються версії подорожче. Позаду комфортно й трьом пасажирам, адже підлога тут майже рівна, без яскраво вираженого трансмісійного тунелю.

Незалежно від версії, спинки заднього дивану можна скласти в співвідношенні 40:60. Обсяг вантажного відсіку для седану С-класу значний - 452 л.

Від оновленої Corolla не варто чекати революції. Toyota - це марка консервативна. Лише іноді вона зважується на глобальні й різкі зміни, тим більше при плановому рестайлінгу. У нашому випадку модель пройшла черговий виток еволюції, ставши  комфортнішою, сучаснішою та симпатичнішою.

Давно мрієте про сучасну закордонну автівку, але не можете зважитись та визначитись з моделлю? Тоді Вам саме до нас! Завітайте на сайт потриманих автівок auctionexport.com, та з легкістю обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону у будь-яке місто України!

Toyota Corolla 2016

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion