Новенький спортивний Lexus RC 2017

Нещодавно японські виробники офіційно презентували новенький спортивний Lexus RC 2017.

Ця модифікація автівки відрізняється особливою конфігурацією передньої та задньої світлової техніки, яка є повністю світлодіодною. В хромовані накладки решітки радіатору інтегровано маленькі круглі протитуманні фари.

Габаритні розміри Lexus RC 2017: довжина – 4695 мм, ширина – 1840 мм, висота – 1395 мм, колісна база – 2730 мм.

Купе Lexus RC 2017 мало чим відрізняється від стилю останніх моделей Lexus. Він налічує двоповерхову передню панель та великий екран в центрі. Оздоблення салону майже повністю запозичене з седану IS останньої генерації, проте в салоні застосовано інше підсвічування. На торпеді вперше з'явилася сенсорна панель RemoteTouchInterface.

Дві модифікації 2-двірки Lexus стартували в Токіо – RC300h Hybrid й  RC350.

Під кришкою капоту Lexus RC350 розмістився 3,5-літровий двигун V6 потужністю 318 к.с. (378 Нм) разом з восьмидіапазонною автоматичною трансмісією SportDirectShift. Вона налічує підкермові пелюстки для ручного перемикання передач.

Гібридний вид поєднує електродвигун та бензинову "четвірку" об'ємом 2,5 л, яка працює по циклу Аткінсона, сумарна віддача яких становить 220 к.с. За допомогою варіатора тяга передається на колеса задньої осі.

Згодом обидві версії можуть здобути й повний привід.

На всі чотири колеса тяга передається за допомогою 6-діапазонної АКПП та розподіляється між осями через електроннокерований центральний диференціал. За стандартом, момент розподіляється в співвідношенні 20:80 на користь задніх коліс, однак, в залежності від ситуації, співвідношення може скласти 50:50.

В оснащення версії Executive входять: 8 подушок безпеки, датчики світла й дощу, клімат-контроль, світлодіодна оптика, система стеження за сліпими зонами, круїз-контроль, аудіосистема з 6-ма динаміками та 4,2-дюймовим дисплеєм, а також сімнадцятидюймові легкосплавні диски. Додатково є підігрів та вентиляція крісел, штатна навігація, камера заднього виду, люк у даху, преміальна аудіосистема Mark Levinson з 17 динаміками та вісімнадцятидюймові колеса.

Luxury 2 відрізняється від першого лише наявністю інших дерев'яних вставок в салоні.

Як основні конкуренти даної моделі називаються Audi A5 Coupe та BMW 4-ої серії.

Lexus RC F Sport 2017 хизується тонованою передньою та задньою світлотехнікою й трьома ексклюзивними варіантами забарвлення кузова, включаючи білий Nova Glass Flake та спеціально розроблені для даної модифікації помаранчевий та синій відтінки.

Салон Lexus RC F Sport приваблює шкіряною оббивкою крісел кольору Rioja Red, сріблястими вставками в оздоблені, металевими накладками на педалях, контрастною розстрочкою на кермі та на важелі коробки передач, а також особливим режимом зображення шкал на електронній панелі приладів. Мотор автівки залишився без змін, однак пакет F Sport налічує в оснащенні повнокероване шасі з адаптивною підвіскою.

Lexus RC можна придбати через мережу інтернет, скориставшись таким сайтом, як автомобільний аукціон auctionexport.com. Тут ви знайдете безліч пропозицій на потримані автомобілі з легким процесом торгів.

Продаж Lexus RC F 2010-2017 років випуску

Продаж  Lexus RC350 2010-2017 років випуску

Продаж Lexus RC 2010-2017 років випуску

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion