NISSAN LEAF 2015

NISSAN LEAF представляє собою компактний п'ятидверний електричний хетчбек виробництва Nissan. Автомобіль оснащений акумулятором потужністю 30 кВтг, що дає можливість проїхати близько 172 км (107 миль) на повному заряді батареї. Такий листовий акумулятор можна зарядити до 80% протягом приблизно за 30 хвилин з використанням постійного струму у режимі швидкої зарядки.
З моменту свого створення, більш ніж 250000 Leaf були продані по всьому світу тыльки протягом грудня 2016 року. В результаті цього, до середини вересня 2016 року, ця модель була самим продаваним у світі автомобілем електричним з плагіном.
Як повністю електричний автомобіль, Nissan Leaf не виробляє вихлопних викидів або парникових газів в момент експлуатації, і вносить вклад у зменшення залежності від нафти.
Nissan Leaf використовує електродвигун з наступними характеристиками - 80 кВт (110 к.с.) і 280 Н/м (210 футів/фунт); авто «харчується»  від 24 кВт-год літій-іонної акумуляторної батареї, яка забезпечує потужність до 90 кВт (120 л.с.). Акумулятор втрачає потужність поступово з плином часу, але, при нормальному використанні,  термін служби складе понад 10 років. На додаток до основної батареї, Nissan Leaf також має допоміжний 12-вольтовий свинцево-кислотний акумулятор, який забезпечує живлення для комп'ютерних систем і аксесуарів, таких як аудіо системи, додаткові утримуючі системи, фари і двірники. Невелика сонячна панель на задньому спойлері авто допомагає заряджати цей аксесуар.
З 2014 році діє «програма заміни батареї», згідно якої власники Leaf можуть зареєструватися в будь-який час і відразу ж отримати нову, сумісну з їх транспортним засобом.
Nissan Leaf використовує передову телематичну систему під назвою CARWINGS, яка спочатку була доступна тільки в Японії. Система посилає і приймає дані через вбудований GPRS локатор. CARWINGS підключається в будь-який час, коли автомобіль знаходиться в зоні дії вишки стільникового зв'язку, і це робить можливим кілька функцій для користувачів, таких як положення на карті та перелік зарядних станцій, що доступні в межах окремого діапазону. Система також відстежує і збирає статистичні дані про пройдену відстань і споживання енергії і виробляє добові, місячні та річні звіти цих та ряду інших експлуатаційних параметрів. Вся інформація доступна на цифрових екранах авто. Через додаток у смартфоні, власники можуть віддалено включити кондиціонер або обігрівач, а також скинути функції зарядки, навіть коли автомобіль вимкнений.

Оновлені можливості випуску 2015 року

На сьогоднішній день, 2015 Nissan Leaf є найбільш продаваним електричним автомобілем в світі.
Форма 2015 Nissan Leaf листа є відмінною, межує з унікальною. Зовні, авто має спеціальні отвори, що оснащені прозорими вертикальними ребрами, щоб направити повітря навколо автомобіля та зменшити аеродинамічний опір. Вертикальні стрічки світлодіодних ліхтарів обрамляють задню частину.
Всередині, інтер'єр більш звичайний, такий собі мікс «космічної ери» та футуристичного стилю, що знайшов відображення в різних цифрових дисплеях, які опрацьовують інформацію.
2015 Nissan Leaf керується і працює точно так само, як звичайний автомобіль, хоча багато елементів управління покладені на електричний привод. Розгін від 0 до 60 миль в годину, трохи менше, ніж за 10 секунд, максимальна швидкість 3200-кілограмового автомобіля обмежена до 90 миль в годину. Плоский 24 кіловат-годину літій-іонний акумулятор, встановлений під підлогою кабіни і під заднім сидінням, передає заряд на 80-кВт (107 к.с.) електродвигун, який приводить в рух передні колеса. Як і в інших гібридах, двигун також слугує в якості генератора для зарядки акумулятора під час рекуперативного гальмування.
Ціна 2015 Nissan Leaf коливається до 19,700 тис. доларів. Зрозуміло, що вартість залежить від стану автівки.

За фіксованою ціною авто можна придбати на сайті www.auctionexport.com. Крім того, тут Ви зможете, також, купити будь-які запасні частини для Вашого автомобіля.

Продаж 2015 Nissan Leaf

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion