Мітсубісі Аутлендер 2016 року

Мітсубісі Аутлендер 2016 року

Підприємство Mitsubishi Motors презентувало оновлений кросовер Міцубісі Аутлендер з новим кузовом на нью-йоркському міжнародному автосалоні. Кросовер змінився не лише зовні, але й оновив важливі технічні параметри, що підвищують загальний рівень автівки та забезпечують насолоду від водіння. Mitsubishi Outlander 2016 року стане до вподоби покупцям, що бажають отримати комфорт, якість та безпеку від поїздки.

Рестайлінг Mitsubishi Outlander 2016

Перше, що впадає в очі, це передня панель, яка одержала назву «Динамічний щит». Панель озброєна захисними елементами бамперу, успадкованих від моделі Pajero. Рестайлінг 2016 Outlander також містить в собі оновлені передні крила, двері нижньої секції, 16-дюймові литі диски та електричні бічні дзеркала заднього виду. Встановлено електрообігрівання лобового скла, були внесені такі зміни як: посилена жорсткість кузову; перероблено підвіску та електричний підсилювач керма; скло дверей багажнику та вітрове скло стали шумоізоляційними; оновилися ущільнювачі дверних прорізів та оздоблення моторного відсіку; додаткові кошти було витрачено на шумоізоляцію всього салону; динамічні демпфери передньої підвіски та заднього диференціалу.

Габарити Mitsubishi Outlander 2016 року: довжина - 4694 мм; висота - 1679 мм; ширина 1810 мм; колісна база - 2670 мм.

Салон
Оновлення в інтер'єрі автомобілю отримали дизайн рульового колеса, оббивка салону, екран аудіосистеми та автоматичне затемнення дзеркала заднього виду. Автомобіль «в базі» комплектується тканинним салоном, передніми та задніми електросклопідйомниками, третім заднім підголівником, складним заднім сидінням, центральним підлокітником для водія та його переднього пасажиру.

Технічні характеристики

Mitsubishi Outlander 2016 року комплектуватиметься двома видами бензинових двигунів - об'ємом 2,4 та 3 літри, які здатні розвинути потужність 166 та 224 кінських сил. Також в новій моделі буде запропоновано два варіанти трансмісії на вибір - 6-ступеневий "автомат" та варіатор Jatco. Максимальна швидкість - 193 км/год. Прискорення до 100 км/год - за 11,1 секунд.

Витрата пального: за містом - 9,5 літри; по трасі - 6,1 літри та 7,3 літри в змішаному режимі.

Що в результаті?

В Mitsubishi не приховують, що разом з більш виразною зовнішністю, вони вирішили надати оновленому Outlander трохи більше драйву та гостроти в їздових звичках, для привернення уваги молодшої аудиторії. Але в першу чергу його будуть брати «за красиві очі». Ми б порадили дизайнерам взятися ще й за інтер'єр - він старомодний. А чим не привід для наступного рестайлінгу?

В будь-якому випадку, це оновлення - вдале. Outlander став привабливішим, м'якішим, зрозумілішим. Цей Mitsu цілком може зіпсувати нерви самому Subaru Forester - саме його часто називають найсильнішим суперником Аутлендер.

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion