Mitsubishi Outlander 2015: характеристики та особливості

Mitsubishi Outlander є кросовером середнього розміру, створеним японським автовиробником «Mitsubishi». Спочатку авто було відоме як Mitsubishi Airtrek, коли воно було випущено в Японії в 2001 році, засновуючись на концепції автомобіля Mitsubishi ASX. Друге «покоління» автомобіля було введено в 2006 році та всі ринки, включаючи Японію, прийняли назву Outlander, хоча виробництво старої версії продовжувалося паралельно. Новий випуск авто був побудований на платформі GS компанії, і вміщував конструкції різних двигунів, розроблених Mitsubishi, Volkswagen і PSA Peugeot Citroën.
Третє «покоління» включає в себе гібридний варіант. Гібридний плагін має 2,0-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун MIVEC, в поєднанні з електричним силовим агрегатом.  Два 60 кВт електродвигуни працюють на передні або задні колеса, в той час як бензиновий двигун може бути використаний в якості генератора потужності транспортного засобу безпосередньо. Розташований на лівому боці двигуна передній електродвигун є меншим за розміром, легшим, та має більш високу продуктивність.

Mitsubishi Outlander має 12 кВт-год літій-іонний акумулятор, здатний повністю забезпечувати діапазон від 52,3 км (32,5 миль). Акумуляторна батарея розташована в пило-та водонепроникному футлярі. Він складається з 80 окремих, налаштованих осередків.
Метою Mitsubishi було домогтися комбінованої економії палива в режимі «EV Drive» - 67 км / літр, або, що еквівалентно приблизно 157 милям на галон за мірками США (MPGe). Економія палива в змішаному режимі для Японії становить 5,3 л / 100 км (44 миль на галон-США).
Гібридний  Mitsubishi Outlander оснащений двома гніздами зарядки. Під час зарядки в домашніх умовах водій може вибрати між стандартною 3-контактною штепсельною розеткою або зарядкою через виділену точку отримання заряду. Автомобіль оснащений 5 м (16 футів) зарядним кабелем для підключення до стандартної мережі електроживлення. Зарядка від порожнього до повного заряду займає близько п'ять годин. Швидка зарядка дозволяє отримати рівень 80% заряду протягом 30 хв.

Головні риси випуску 2015 року

2015 Mitsubishi Outlander особливу увагу приділяє ефективності, комфорту і функціональності, але кардинально змінюю зовнішній вигляд - бренд прощається зі сміливим дизайном і різким характером.  Якщо порівняти  модель 2015 року з попередніми поколіннями, легко побачити деякі особливі зміни. Зникло будь-яке поняття сміливого стилю з передньою частиною «акулячим носом» Тепер, усе сконцентровано на практичності. Інтер'єр простий, скромний, з витонченим смаком, що більш схиляється до елегантного.
Всередині 2015 Mitsubishi Outlander, випереджає інші місткі та компактні кросовери, майже, в усіх відношеннях. В авто може поміститися до семи пасажирів, крім того, зауважимо гарне положення водія (з нахилом та телескопічним рульовим управлінням) і простір для ніг для дорослих у другому ряду. Ця модель, також, один з найбільш компактних трьохрядних  автомобілів. Більш того, сидіння складаються, вантажна підлога є досить низькою, а другий ряд ковзає вперед і назад, щоб точно налаштувати місце для ніг.
Outlander 2015 року має 166-кінських сил, 2,4-літровий двигун з чотирма циліндрами, який є не досить потужним та не виробляє багато енергії. Автівка має досить збалансовану керованість і хорошу вагу рульового управління. Його поїздка пропонує гідний комфорт і маневреність за рахунок повороту. Проте, такі конкуренти, як, наприклад, Kia Sportage мають більш оснащену систему керування, яка забезпечує більш захоплюючий досвід водіння.
Ціна 2015 Mitsubishi Outlander становить до 28 тис. доларів і залежить, як правило, від стану авто.

Якщо ця модель прийшлася Вам до смаку придбати її можна на автомобільному аукціоні, наприклад, на сайті www.auctionexport.com. Тут Ви, також, зможете ознайомитись з іншими моделями машин, список яких оновлюється кожні 24 години.

Продаж 2015 Mitsubishi Outlander

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion