Mazda CX 5 2016 року

 Історія кросоверу CX-5 розпочалася ще в 2012 році. За цей час модель здобула популярності у значної  кількості автовласників. Концепція Kodo та інноваційні технології Skyactiv припали до вподоби багатьом. Після проведеного рестайлінгу Mazda CX-5 2016 року заблищала новими формами, з'явилися зміни в інтер'єрі та ще багато чого іншого.

Зовнішній вигляд

Передня частина автівки відтепер поблискує новим укрупненим бампером й не менш великими бічними повітрязабірниками, в яких роздивитися невеличкі протитуманні світлодіодні фари дуже складно.

Певних змін зазнала задня частина автомобілю. Змінилися задні ліхтарі та їх внутрішність, яку тепер можна замовити разом зі світлодіодами. Також в них змінилося безпосереднє розташування світлодіодів. Слід зауважити, що запропонована палітра кольорів також зазнала розширення.

Інтер'єр

З першого погляду в салоні помітні зміни центральної консолі, яка стала суворішою та стильнішою. До неї інтегровані вдосконаленої форми блок управління кліматичною системою та система мультимедіа нового покоління. Підлоговий тунель здобув сучасних форм та більше не виділяється своєю архаїчністю. На вибір передбачено імітації з металу, алюмінію, дерева або повністю глянцево-чорне оснащення.

Основна фішка від виробника - це відмова від традиційного важеля ручного гальма. Для фіксації машини конструктори передбачили кнопку електричного управління ручником.

На "гальорці" пасажирам стало ще більш зручніше завдяки видовженій подушці заднього сидіння. Також слід зауважити, що в салоні стало дещо тихіше, у порівнянні з попередньою версією. Виробник заявляє про 10% зниження шуму в салоні.

Завдяки добрій трансформації салону невеликий багажник з 403 літрів перетворюється в багажний відсік об'ємом понад 1,5 м3.

Технічні характеристики

Габаритні розміри Мазди CX 5 не зазнали серйозних змін та складають: у довжину - 4540 мм, в ширину - 1840мм, висота автівки сягає 1705 міліметрів. З такими розмірами й при кліренсі в 210 мм можна сміливо казати, що оновлений автомобіль належить до класу малогабаритних кросоверів.

У підвісці СХ-5 використовуються нові амортизатори та більш сучасні нижні втулки передніх важелів. Щодо лінійки силових агрегатів, то жодних змін не відбулося.

Силові установки й трансмісії

Як і раніше, виробник пропонує два бензинові двигуни з об'ємами в 2 та 2,5 літри. Обидві силові установки мають турбовану та бітурбовану опцію. 2-літрові двигуни розвивають потужність в 150 та 165 кінських сил. У 2,5 літрових моторів показники відповідно 184 та 192 кінячок. Також українському покупцеві відтепер буде доступна дизельна силова установка об'ємом в 2,2 літри. Завдяки різному ступеню турбування, цей двигун спроможний видавати 150 конячок та 380 Н*м, а бітурбований -175 к.с. та 420 Н*м. Що в цілому, дуже пристойний результат. 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion