Lexus ES 2016 року

Lexus ES 2016 року

Lexus ES 2016 року отримав покращений дизайн та серйозні зміни щодо технічних характеристик. Тепер автівка може похизуватися збільшеним рівнем економічності та комфорту. Салон обзавівся посиленою шумоізоляцією, з'явився новий монітор  мультимедійної системи значно збільшений за розмірами.

Досить відчутними стали й зміни щодо лінійки силових агрегатів. Відтепер під капотом нового Лексус розмістився 2,5 бензиновий мотор з системою безпосереднього впорскування, що дає змогу отримати цілком привабливу ​​вихідну вартість на новенький седан.

Зміни зовнішнього вигляду нового Lexus ES

Екстер'єр нової п’ятидвірки значних змін не зазнав. Найпомітніші новації торкнулися передньої частини машини. Тут відразу впадає в очі нова фальшрадіаторна гратка. Вона була розроблена за формою ікса, що вже стало своєрідною традицією для сучасних моделей цього японського бренду. Спереду автівка виглядає досить масивно завдяки вражаючому бамперові. Його оздоблює стильний хромований каркас. Оптика змінилася як зовні, так і зсередини. Нові передні ліхтарі здобули цікаву форму з ефектними елементами світла денного ходу.

Фари було виконано у формі бумерангу. Головна оптика наразі стала цілком світлодіодна. Змінилися й ніші для протитуманних фар. Відтепер вони оздоблені блискучими вставками, що яскраво гармонують з елементами радіаторної решітки.

Профіль нового Лексус ЄС став більш стрімким та спортивним. Напрочуд ефектно виглядають нові колісні 17-ти дюймові диски з дизайном, який можна піддівати змінам та які було розроблено з легкосплавних матеріалів.

Перероблена версія дещо додала за розмірами, наразі довжина кузову складає 4915 мм, 1820 мм завширшки та 1450 мм - заввишки. Колісна база - 2820 мм.

Інтер'єр

Зміни зачепили й салон нового Лексусу. По-перше, слід відзначити підвищений рівень комфорту за допомогою покращеної звукоізоляції. Збільшилася й якість матеріалів оздоблення салону. Седан обладнали багатофункціональним кермом з підігрівом.

Важіль КПП теж змінився та став ще більш зручнішим. Панель бортового комп'ютеру істотно збільшилася за розмірами. Монітор мультимедійної системи наразі восьмидюймовий та має систему віддаленого керування, яка була розміщена між двома передніми кріслами. Салон п'ятидвірного седану доволі широкий для того, щоб в ньому могли поміститися п'ять осіб, до того ж з комфортом. Багажний відсік може вмістити в себе вантаж об'ємом щонайменше 490 літри.

Lexus Safety System – це ще один з додаткових параметрів, який можна замовити для збільшення рівня безпеки за кермом. Система допоможе автоматично розпізнавати дорожні знаки та проінформувати щодо зміни смуги, прослідкувати за станом водія та виконати ще низку функцій. Основні суперники Lexus ES: Infiniti M, Audi A6 та Volvo S80.

Технічне оснащення

Всі версії нового седану мають шестиступеневу коробку передач, незалежну підвіску та передній привід. Силовий агрегат матиме такі властивості: об'єм мотору чотирьохциліндрового двигуна 2,5 літри. З нуля до ста кілометрів автівка розганяється за 9,8 сек. Максимальна швидкість Lexus ES 207 км. Витрата пального при комбінованому режимі - 7,9 літри.

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion