Kia Sportage 2014​ – позашляховик, що підкорив серця мільйонів

Поява на ринку Kia Sportage

Kia Sportage - це компактний позашляховик, створений південнокорейським виробником Kia та вперше продемонстрований у 1993 році. Перше покоління Kia Sportage було розроблено на базовій платформі Mazda Bongo. Платформа поділяє багато механічних компонентів, таких як двигун, трансмісії (ранні версії), а також деякі інші особливості лінійки автомобілів Mazda. На початку 1994 року між Kia Motors і Daimler-Benz AG було вирішено зробити експериментальний проект. Невелика кількість трьох-дверних кабріолетів, конвертованих у двох-дверні пікапи, позначені GLL200, були випущені на ринок. Фактична кількість штук вироблених авто ніколи не була перевірена, але, за чутками, вона складає не більше 25 одиниць. Всі тести проводились через торговельні центри франчайзингу в Сеулі, Південній Кореї та Тайбеї, Тайвані. Співпраця незабаром була припинена, оскільки компанія Daimler несподівано відмовилася від дотримання умов офіційної угоди.

З 1995 по 1998 рік Sportage виготовлявся та випускався у Німеччині, таким чином, європейські покупці отримали німецькі версії в період між цими роками, а решта країн світу отримали південнокорейські версії. Авто було запущено в Азії в липні 1993 р., але продажі на європейському ринку розпочались лише через два роки.

Sportage був проданий як у модифікації п'яти-дверномго позашляховика, так і в формі трьох-дверного кабріолета. Kia спочатку розробив універсал у стандартній довжині форми, але приблизно в 1996 році компанія випустила розширену версію довжини. Ця модель в основному продавалася на азіатських ринках під назвою "Sportage Grand", а також як "Grand Wagon". Вона оснащувалася довжиною кузова 305 мм (12,0 дюйма) з тією ж колісною базою, збільшенням ємності багажу від 1570 до 2,220 літрів (55,4 до 78,4 кубічних футів), а також переміщення запасного колеса з задньої кришки на підлогу.

Авто, яке вийшло в 2014 році

Базовий 2.4-літровий чотирициліндровий двигун 2014 Kia Sportage тепер із потужністю 182 кінських сил, також оновлена версія авто включає новий дизайн решітки радіатора, нові колеса, фари з високою інтенсивністю та світлодіодні ліхтарі. Підвіска також забезпечує високу продуктивність амортизаторів. Інші нові функції включають стереосистему Premium Infinity, вентиляцію для сидіння переднього пасажира, систему Uvo eServices та 4,2-дюймовий екран на панелі управління.

Зовнішні особливості:

  • доступний спойлер;

  • доступний причіпний пристрій;

  • доступні протитуманні фари;

  • доступний панорамний люк

Внутрішні особливості:

  • місця: п'ять;

  • оббивка салону - тканини; шкіра доступна;

  • кондиціонер;

  • стерео CD з MP3 та USB портами;

  • з'єднання Bluetooth;

  • передні сидіння з регулюванням висоти;

  • доступна навігаційна система;

  • доступні підігрівані та вентильовані передні сидіння.

Силове оснащення:

  • 2,4-літровий двигун з чотирма циліндрами потужністю 182 к.с.; в наявності 2,0-літровий чотирициліндровий потужністю 260;

  • спеціальна система, яка керує Sportage, коли починаєш підйом в гору;

  • система спуску з гори, що автоматично обмежує швидкість руху автомобіля під час крутих спусків.

Вартість такого авто у стандартній комплектації становить 10,300 дол. Ціна автомобіля, оснащеного додатковими опціями, сягає 21,100 дол. Також, сума залежить від стану машини, від наявності чи відсутності пошкоджень тощо.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. експортує в Україну ріні підтримані авто. Якщо 2014 Kia Sportage привернув вашу увагу, звертайтесь одразу ж до AuctionExport. Експортер, підбираючи клієнту авто, враховує особисті побажання та фінансові можливості покупця. Крім того, надається допомога в тому, щоб авто з Канади та США до будь-якого міста України, й до Харкова зокрема. На сайті знаходиться більше 250 тис. машин від усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади.

Загалом, спочатку треба пройти реєстрацію та зробити дійсним депозит, через який далі проходитимуть розрахункові транзакції. Пошкоджені авто на продаж має змогу купити кожен, хто зробив ці прості два кроки. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні України. Доставка автомобілів також не вимагає прикладання сил зі сторони клієнта, саме тому співпраця з AuctionExport – це вигідно, швидко та зручно.

Продаж 2014 Kia Sportage


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion