Honda Civic 2013 – авто, яке поєднує компактність та комфорт

Що ми знаємо про лінійку авто Honda Civic?

Honda Civic – лінійка автомобілів невеликого розміру, що випускаються компанією Honda. Машина пройшла через кілька поколінь змін та стала трохи більшою у розмірі. Civic-купе, як і раніше, вважаються компактними автомобілями. Civic в даний час знаходиться між Honda Fit і Honda Accord.
Перший Honda Civic був випущений в липні 1972 року в якості моделі двох-дверного, а потім трьох-дверного хетчбека, який мав 1169 куб.см привід із поперечним розташуванням двигуна. Ці авто отримують репутацію економічних, надійних і екологічно чистих машин. Civic служив в якості основи для Honda CR-X, Honda Concerto, першого покоління Honda Prelude, в Honda Civic Shuttle (пізніше -  Honda Orthia), і Honda CR-V. Зараз виробництво Civic і Civic гібрид в Японії триває для експортних ринків.
Honda Civic служить прикладом автомобільної досконалості, поєднуючи в собі розваги з ефективністю та практичністю. Точне рульове управління, тверді шасі, і добре налаштована підвіска забезпечують слухняність авто під час подорожі та швидке реагування на команди водія. Седани і купе Civic оснащені 2,0-літровим двигуном потужністю 158 к.с, або 1,5-літровим Турбо-двигуном потужністю 174 к.с. в парі з механічною шести-ступінчастою коробкою передач або варіатором. Внутрішнє обладнання досить приємне, але високі водії можуть зазначити, що їм недостатньо місця за кермом.
Незважаючи на те, що Civic досить простий та скромний автомобіль, модель стала дуже популярною в якості платформи для модифікації. Починаючи з четвертого покоління і аж до 2000 року, авто мали передню підвіску та подвійний поперечний важіль, і задній діагональний важіль. Пізніші Civic сьомого і восьмого покоління, які в даний час оцінюються як компакти, а не малолітражні, в цілому залишаються привабливими, незважаючи на додаткову вагу (в основному через прийняті у США стандарти безпеки, що знайшли відображення у таких засобах, як подушки безпеки та ABS) і вищі центри тяжіння.

Оновлення 2013 року

Седан 2013 Honda Civic оснащений новим металевим сплавом для корпусу, налаштуванням шасі, внутрішніми модернізаціями і ще безліччю стандартних функцій. 2013 Civic представлений в варіантах купе та седан. Автомобіль Civic 2013 року конкурує з Chevrolet Cruze, Ford Focus, Toyota Corolla і Hyundai Elantra.
Седан 2013 Honda Civic отримує перероблену, хром-акцентовану решітку радіатора, нижній передній бампер і більш високий, скульптурний капот. Бампер був модернізований, і тепер має панель дифузора. Крім того, були повністю оновлені колеса.
Оновлення інтер'єру включають новий стельовий матеріал, оновлення на приладовій панелі та модернізацію верхньої частини дверей, а також нові акуратні текстури. Тканина сидінь була поліпшена, і колірна гамма була перероблена.  Honda оснастила кабіну більш товстим лобовим склом і звукоізоляційним матеріалом в приладовій панелі, підлозі та дверях. 2013 Civic включають Bluetooth з'єднання з потоковим аудіо, підключення IPOD, сумісність інтернет-радіо, аудіо-контроль рульового колеса, зовнішній датчик температури і ковзаючий центральний підлокітник.
У 2013 році був зменшений крен кузова і поліпшена якість їзди. Електричний підсилювач керма забезпечує більш швидке співвідношення і менше тертя. Передні гальмівні диски працюють на автоматичних, обладнаних LX, EX і EX-L, комплектаціях. Як і в 2012 році, 2013 Honda Civic використовує 1,8-літровий двигун з чотирма циліндрами потужністю 140-кінських сил, і п'яти-ступінчастою ручною або автоматичною коробкою передач. Гібридна модель використовує 1,5-літровий двигун з чотирма циліндрами і електричний двигун з безступінчатою автоматичною коробкою передач.
Ціна авто може досягати 17 тис. дол. Вартість автівки залежить від її стану.

Ви можете придбати 2013 Honda Civic на усіляких автомобільних аукціонах, як, наприклад, www.auctionexport.com. Тут Ви також зможете купити різни запчастини, для будь-якої моделі автомобіля.

Продаж 2013 Honda Civic

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion