Порівняння: Toyota RAV4 та Honda CR-V 2016

Коли вам потрібен автомобіль, що впорається з усіма сімейними клопотами, ощадливо витрачав би паливо, легко вписувався б у будь-які паркувальні місця та при цьому не був би дуже дорогим, то малогабаритні кросовери будуть найкращим вибором. Серед них, Toyota RAV4 і Honda CR-V залишаються найпопулярнішими представниками класу.

Перший погляд

Honda CR-V одержала досить м'який та приємний дизайн та стала більш цікавою, у порівнянні з моделлю 2015 року. Серед оновлень зовнішнього вигляду є кілька помітних деталей, таких як нові диски та низка стилістичних рішень. Хонда підходить людям з великою кількістю багажу, але при цьому залишається компактною та легкокерованою. Вона має достатню висоту, плюс аеродинамічні показники витримані чудово та дають змогу комфортно себе почувати на трасі.

Переходячи до Toyota RAV4, можна сказати, що виглядає вона акуратно хоч їй і не дістає певної чарівності, але всередині автівки все кардинально змінилося. Ключовими змінами в моделі 2016 року стали серйозні покращення інтер'єру, поліпшена шумоізоляція та багато інших деталей.

Тест Драйв

Процес їзди не є найсильнішою стороною обох моделей. Двигун V-6, що використовувався раніше в Toyota RAV4, тепер лише пережиток минулого. Базовий агрегат в новій моделі - 4-циліндровий двигун потужністю 176 к.с., який працює в парі з 6-ступінчатою автоматичною трансмісією. А от гібридна версія надасть куди більш цікаві рішення з витратою пального 8,5 літри на 100 км та, що найцікавіше, вона швидше, ніж базова комплектація!

Honda CR-V майже ні чим не відрізняється від суперника, пропонуючи таку ж зручну та м'яку поїздку. Новий 4-циліндровий двигун об'ємом 2,4 л включає в себе систему прямого живлення та автоматичну трансмісію, а також пропонує більш ощадливу витрата пального.

Обидва кросовери пропонують комплектацію з системами переднього або повного приводу. В обох випадках управління налагоджено досить добре, що дасть змогу зручно почувати себе в снігових та позашляхових вузьких умовах.

Інтер'єр

Toyota RAV4 запропонує більше вільного простору, якщо дивитися на офіційні дані. Але, якимось чином в Honda CR-V в середині салону почуваєш себе куди більш комфортно. Добре розташовані крісла та грамотна система регулювання - все це Honda CR-V. Крім цього, створюється враження, що цей кросовер має саме таке розташування деталей, яке підійде кожному. Що до якості, оформлення та інновацій, то Toyota RAV4 залишається на крок попереду: значний редизайн та низка поліпшень дали змогу кросоверу дивувати та тішити своїх замовників. Проте, шум в салоні від двигуна дещо знижує цей рівень радості та задоволення.

Підсумок

Toyota RAV4 коштує трохи дорожче, тому що пропонується в різноманітних комплектаціях, у порівнянні з Honda CR-V. Але це, здебільшого, пил в очі. Крім цього, Toyota пропонує преміум-аудіосистему JBL та мультимедійну систему Entune з сенсорним дисплеєм, але Honda CR-V все одно випереджає навіть в цих показниках.


В обох моделях відчувається характер, комфорт та якість. Але майже в кожному критерії Honda CR-V випереджає свого суперника та в неї значно більше шансів завоювати симпатії автоаматорів. І, як результат, переконливу перевагу над Toyota RAV4.

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion