Ford Fiesta 2015​ – міні-авто із максі-потужністю

 

Історія розробки концепту Ford Fiesta

Ford Fiesta - це суперміні-авто, що продаються компанією Ford з 1976 року протягом семи поколінь і випускається у всьому світі. У 2010 році шосте покоління Fiesta (Mark VI) було представлено в усьому світі, що стало першою моделлю Fiesta, яка буде продаватися в Північній Америці, оскільки виробництво Fiesta Mark I було припинено наприкінці 1980 року. З 1976 року Ford продав понад 16 мільйонів авто такої моделі.

Fiesta спочатку розроблявся під назвою "Bobcat" і був схвалений для подальшого випуску у вересні 1972 року, одразу після запуску двох схожих за концепцією автомобілів - Fiat 127 та Renault 5. Більше ніж десять років тому Ford вирішив не виробляти нову маленьку машину, тільки для того, щоб конкурувати з BMW Mini, оскільки вартість виробництва вважалася занадто високою. Fiesta був новим автомобілем у сегменті супер-міні, та являв собою найменший автомобіль, коли-небудь розроблений компанією Ford. Автомобіль повинен був мати колісну базу довше, ніж у Fiat 127, але загальна довжина все ж залишалася меншою, ніж у Ford Escort. Проект був схвалений для виробництва наприкінці 1973 року.

Друге покоління Fiesta з'явилося в серпні 1983 року з оновленою передньою частиною і новим салоном. 1.3-літровий двигун OHV був видалений, його замінили в 1984 році силовою установкою CVH аналогічної потужності. Двигуни Kent та Valencia продовжували працювати лише з незначними змінами, і вперше було випущено дизель Fiesta.

Характеристики авто 2015 року випуску

2015 Ford Fiesta отримав деякі оновлення. Оздоблення сидінь тканиною було переглянуто, а для модифікації SE було додано 16-дюймові легкосплавні диски. Отже, особливості зовнішнього вигляду авто:

  • нова решітка для радіатора та деяка зміна у формі передньої частини;

  • 15-дюймові колеса; доступні 16- або 17-дюймові колеса;

  • дзеркала з електроприводом; доступний підігрів дзеркал;

  • доступний спойлер.

Особливості внутрішньої організації:

  • місця: п'ять;

  • оббивка тканиною; шкіра доступна;

  • телескопічне кермо;

  • доступна мультимедійна система із 6,5-дюймовим сенсорним екраном MyFord Touch на інформаційній панелі;

  • доступна система MyKey для обмеження швидкості автомобіля;

  • доступна навігаційна система.

Елементи силового оснащення:

  • 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 120 к.с.;

  • в наявності 1,0-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 123 кінських сил;

  • п'яти-ступінчаста механічна або шести-ступінчаста автоматична трансмісія з подвійним зчепленням.

Вартість автомобіля в стандартній комплектації становить 5,900-6,000 дол. Ціна авто із усіма додатковими опціями становитиме 16,200 дол. Вартість, крім того, залежить також від стану авто, наявності на ньому пошкоджень, таке інше.

Страховий аукціон www.auctionexport.com., який добре зарекомендував себе на міжнародному рівні, займається перевезенням машин до великих та маленьких міст України, зокрема до Харкова. Придбати 2015 Ford Fiesta можна за допомогою цього експортера. AuctionExport підбирає покупцеві авто таким чином, щоб урахувати всі побажання клієнта та можливості його фінансового розрахунку. AuctionExport здійснює транспортування авто з Канади та США до України на максимально вигідних для покупця умовах.

Пошкоджені авто на продаж швидко стануть вашими, майже без зусиль. Щоб мати можливість купити транспортний засіб, достатньо лише пройти реєстрацію та оформити депозит, через який надалі проходитимуть розрахункові транзакції. Погодьтесь ,це лише невеличкі формальності. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні. Доставка автомобілів кодується як частина загальної вартості, тому довіряючись AuctionExport, ви маєте дійсну нагоду зекономити кошти та отримати чудову машину.

Продаж 2015 Ford Fiesta


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion