Ford Mustang 2016 року – поєднання краси та швидкості

Що ми знаємо про Ford Mustang?

Ford Mustang є американським автомобілем виробництва компанії Ford. Спочатку він був заснований на платформі Ford Falcon. Оригінальний двомісний Ford Mustang I еволюціонував в чотитьохмісний Mustang II. Mustang більш впевнено почуває себе на відкритій дорозі. Обидві моделі - купе і кабріолет - оснащені 300 к.с., 3,7-літровим турбо-двигуном з чотирма циліндрами  та ручною або автоматичною шестиступінчастою коробкою передач. Шасі з заднім приводом забезпечує плавну їзду при подорожі.
Mustang  - один із стовпів американського автомобільного виробництва. Це автомобіль, який впровадив спортивний стиль у світ поціновувачів авто. Мустанг завжди був надзвичайно привабливим. Ранні Мустанги також виявилися успішними в автомобільних гонках.
Авто має чотири режими водіння - Normal, Sport +, Track і Wetsnow. Крім того, кермо має три рівні опору, хоча зворотний зв'язок є трохи розпливчатим у всіх режимах. На дорозі, підвіска автомобіля допомагає зменшити силу удару об їздову поверхню, але жорстка ходова частина сконструйована відповідати контурам дороги, що, в цілому, робить процес пересування зручним та безпечним. У місті, невеликі вікна обмежують видимість, але, все ж таки, є достатньо світла, щоб автомобіль міг легко маневрувати, в той час як камера заднього виду встановлюється для підвищення видимості ззаду.
На крутих, звивистих дорогах Ford Mustang почуває себе чудово, можна сказати, що йому, майже, не має рівних. Авто добре балансує  і швидко змінює напрямок, в той час як крен кузова знаходиться під контролем. Крім того, машину дуже легко контролювати та не має потреби прикладати не аби які зусилля, щоб не втратити керування.

Оновлені характеристики 2016 року

У першу чергу, слід зазначити, що у 2016 Ford Mustang був замінений двигун. Оновлена версія забезпечує дуже високі показники, навіть якщо (5,2-літровий двигун V-8, 435 кінських сил). 2016 Mustang, очевидно, найпотужніший. Також, було змінено конструкцію задньої підвіски, щоб забезпечити максимальний комфорт під час подорожі. Всередині Mustang теж зазнав змін: за розміром, відведеним для кожного, це майже Ford Fusion і набагато більш зручний для використання ніж Camaro. Тепер авто має 107,1-дюймову колісну базу і 188,3 дюймів в довжину, в основному так само, як седани середнього розміру.
Щодо забезпечення безпечних умов, 2016 Ford Mustang заробив оцінки «Добре» від IIHS, а Mustang Coupe отримує п'ять зірок в усіх напрямках від федерального уряду. Перелік високотехнологічних функцій, якими оснащений автомобіль, включає в себе: драйвер регульованою стабільності, системи рульового управління, дросель і систему передачі; камеру заднього виду; адаптивний круїз-контроль і систему попередження зіткнень.
У 2016 Ford Mustang EcoBoost додали систему активного шумозаглушення, пасажирське сидіння з електроприводом, 18- або 19-дюймові колеса, тканини Recaro для сидінь, супутникове радіо; динаміки MyFord Touch, проекційні лампи для бічних дзеркал заднього виду, аудіосистему Shaker, монітори для контролю «сліпих плям», голосову навігацію.

Одні з найголовніших переваг моделі:

  • Повноцінне забезпечення комфортної подорожі.
  • Об’єднання рис минулих моделей та додавання нових характеристик.
  • Віддалене управління запуском та блокуванням ліній.
  • Турбо двигун V-8 (4милі на галон)

Недоліки:

  • Зовні модель не дуже відрізняється від своїх побратимів.
  • Не зовсім приємний шум двигунів.
  • Авто не громіздке, але велике.

Ціна авто складає до 25 тис. дол. Вартість машини залежить від її стану.

Придбати 2016 Ford Mustang можна на одному з автомобільних аукціонів, наприклад, www.auctionexport.com. Тут Ви зможете знайти 250 тис. різних моделей машин та обрати ту, що припаде до душі.

Продаж 2016 Ford Mustang

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion