FORD FUSION 2016: характеристики авто та шляхи купівлі

Загальні характеристики моделі

FORD FUSION – седан середнього розміру. Ця модель пропонує щось особливе для всіх, кожний – від справжнього поціновувача авто до тих, кому просто необхідна машина – знайде у цій автівці щось для себе. Базовий 2,5-літровий чотирьох-циліндричний двигун, шести-ступінчаста автоматична коробка передач і привід на передні колеса, гібридний двигун, що розрахований на 41 милю, підкріплена підвіска (325 к.с.) та багато іншого. Здається, що ця машина має справжні мускули – вона достатньо потужна та швидка.
Форд представив новий седан Fusion, заснований на платформі Mazda6, у 2006 році.

FORD FUSION 2016: що нового знайдемо у цій моделі?

2016 Ford Fusion зумів показати, що така просторово-ефективна конструкція також може бути дуже якісною та приємною у роботі. Цей седан середнього розміру поєднує у собі зручність, простір і дуже добре обладнання, і незважаючи на те, що це вже не новий дизайн, автомобілі цього випуску - одні з найпривабливіших в своєму класі. Це красиве і спортивне, надзвичайно комфортне і технологічно оснащене авто: 178 кінських сил, 2,5-літровий чотирьох-циліндровий двигун, 6-ступінчаста автоматична коробка та лихий дизайн. А з іншого боку, 2,0-літровий EcoBoost двигун з турбонадувом, що має 240 кінських сил і 270 фунто-футів обертального моменту. Модель, як і раніше, залишилася паливно-економічною.

2016 Ford Fusion оснащений функцією голосової активації зв'язку і системи розваг, камерою заднього виду, хромованою решіткою радіатора, світлодіодними задніми ліхтарями, 16-дюймові легкосплавними дисками, шкіряними сидіннями. FORD FUSION 2016 також пропонує підігрів і охолодження передніх сидінь, подвійний портативний DVD і розважальну систему NextBase.
Серед новинок для моделі 2016 року є, також, пакет зовнішнього вигляду для моделей базового S, який включає розписаний задній спойлер і протитуманні фари. Оновлений центр «стек» тепер включає в себе не тільки сенсорну панель, а й фізичні кнопки.

Забезпечення безпеки, плюси та мінуси FORD FUSION 2016

Випуск 2016 року включає такі елементи протиаварійного захисту: помірний фронт перекриття , бічні подушки безпеки, підвищену міцність даху, спеціальні підголовники і оснащення сидіння. Для додаткової безпеки, можна вибрати адаптивну систему круїз-контролю і системи попередження про можливість лобового зіткнення, яка буде попереджати вас про можливе зіткнення і підготовить гальма для того, щоб забезпечити повну чуйність передніх та задніх коліс.

Отже, плюси FORD FUSION 2016:

  • паливозберігаючі двигуни з турбонадувом;
  • можливість різкого повороту;
  • кузов, для якого не проникають звуки з навколишнього середовища;
  • передові технології і функції забезпечення безпеки;
  • стиль, що вигідно виділяється серед інших авто;
  • доступне управління всіма колесами одночасно.

Серед вад можна відмітити лише, що інтерфейси електроніки менш інтуїтивні, ніж деякі, якими оснащені конкуруючі системи.
Загальне відчуття європейського стилю і висококласне технічне оснащення, а також наявність повного приводу встановлює Форд попереду від, майже всіх, своїх конкурентів, за винятком Subaru’s Legacy і Chrysler 200.
Ціна FORD FUSION 2016 становить до 23.500 доларів. Звичайно, що ціна залежить від стану авто.

FORD FUSION 2016 можна придбати на одному із автомобільних сайтів, наприклад, на www.auctionexport.com. Якщо, Ви захочете знайти якусь особливу модель, але Вам це не вдасться, спробуйте ще раз, адже список машин на сайті оновлюється кожні 24 години.

Продаж FORD FUSION 2016

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion