FIAT 500 2014 Загальні відомості про модель

Fiat 500 є невеликим міським автомобілем, який виробляється і продається компанією Fiat Automobiles.
Цю модель відрізняють наступні риси:

  • Екстер’єр: сталеві колеса, зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням, хромовані ручки дверей.
  • Комфорт: вентиляції та опалення, кермо, що регулюється по висоті, в рульове колесо вмонтований аудіо-контроль, електричні передні вікна.
  • Технологічне оснащення: світлодіодні денні ходові вогні, радіоприймач з USB і Aux-In.
  • Безпека: 7 подушок безпеки (подушки безпеки для водія та пасажира, бічні подушки безпеки, віконні подушки безпеки і подушки безпеки для колін водія), обмежувач швидкості, система TPMS.

Існує декілька випусків цієї моделі. Першим був Fiat Nuova 500, що мав 479 куб.см (500cc) номінальний двоциліндровий двигун, виробляючи лише 13 кінських сил. У 1958 Fiat представив Nuova 500 Sport, показуючи більш потужний двигун. Потім було випущено Fiat 500 D  - найдовша модель. Далі, Fiat 500 почав активну розробку авто та випустив ще декілька моделей, що відносяться до різних поколінь.
Fiat 500 має вичерпаний внутрішній простір через його особливу компактність, але, все ж таки, простір пасажира занадто обмежений, менше, ніж у Ford Fiesta, або навіть MINI Cooper. Задні сидіння знаходяться дуже близько до передніх сидінь. За задніми сидіннями, є настільки ж невеликий вантажний простір.

Оновлення 2014 року

У той час як ми знаємо, що 2014 Fiat 500 пропонується в трьох основних варіантах, кожен зі своїми особливостями: 500,  500C і 500 Abarth. Моделі Base 500 Pop включають п'яти-ступінчасту механічну коробку передач, 15-дюймові колеса, кондиціонер, програвач компакт-дисків і додатковий роз'єм аудіо, електричні склопідйомники / замки / дзеркала, і круїз-контроль. Купуючи спортивні моделі, ви отримуєте великі 16-дюймові колеса, нерухомий скляний дах та спортивну підвіску. Також, авто оснащено спеціальною бічною обшивкою та пофарбованими гальмівними супортами.
Так само, як і в MINI Cooper, Fiat 500 має інтер'єр, який можна було б розглядати як трохи дивакуватий. Елементи управління і дисплеї розташовані сконцентрованими купками, крім того, вони виконані у досить грайливих тонах, що приваблюють око. Також, в машині передбачено багато налаштувань, що дають можливості змінити внутрішній вигляд, користуючись великим діапазоном кольорів та різноманітного оздоблення.
2014 Fiat 500 має свої переваги та недоліки. Переваги:

  • Фантастичний стиль інтер'єру.
  • Унікальний зовнішній вигляд, що несхожий на жодну з моделей Mini.
  • Оновлені Rev-двигуни.
  • Широкий набір функцій приладної панелі.

Декілька недоліків:

  • Дуже маленький простір.
  • Короткі, високі сидіння обмежують комфортне пересування.
  • Модель не дуже швидка.

Звичайно, розмір і вага 2014 Fiat 500 є міркуванням безпеки. Проте, слід також враховувати, що ці авто є особливо гнучкими і маневреними. Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) оцінила 2014 Fiat 500 чотири зірки в цілому, а також чотири зірки за лобове зіткнення і стійкість до перекидання, також, він заробив п'ять зірок щодо бокового удару.
Ціна авто складає до 21 тис. доларів. Але, придбати цю модель можно і значно дешевше, адже деякі продають вже не нові, іноді й трохи побиті автівки. Вартість машини залежить від її стану.

Придбати 2014 Fiat 500 можна на одному з автомобільних аукціонів, таких як, наприклад, www.auctionexport.com. Тут Ви зможете придбати не тільки автомобіль, а й запасні частини до будь-якої моделі.

Продаж 2014 Fiat 500

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion