Огляд електромобілю Chevy Bolt 2017

Базова ціна Chevrolet Bolt в США складає трохи менше ніж $ 30 000. Альтернативи на ринку чистих електрокарів з подібною дальністю ходу та за такою ціною немає – все, що ви знайдете буде не менше ніж в два рази дорожче.

А ще слід зазначити, що Bolt отримав відзнаки видання Motor Trend: «Автомобіль року», «Зелений автомобіль року», «Північноамериканський автомобіль року» та здобув місце в рейтингу Driver's 10 Best.

За живлення електродвигуна потужністю 200 к.с. відповідає літій-іонний акумулятор ємністю 60 кВт*год, що знаходиться уздовж дна. Bolt здатен розігнатися за 6,5 секунд від 0 до 100 км/год. Максимальна швидкість складатиме 146 км/год.

Якщо ви тільки-но пересіли з бензинового автомобілю в електроавтівку, керувати Chevrolet Bolt буде зручно, бо це машинка з автоматичною трансмісією. Тим, хто вже звик до управління електрокаром однією педаллю, потрібно буде опустити важіль перемикання долілиць. В момент, коли ви відпустите педаль газу, це істотно сповільнить машину, тож можна не користуватися гальмами, як наприклад, під час руху в заторах.

У водія перед очима розміщується екран, який, як і додаток до спідометру, показує відстань, якої вистачить до розрядження, та споживання електроенергії.

Центральна консоль має вигляд великого дисплею з діагоналлю 10,2 дюймів. Цей монітор також налаштовується для розваг, інтеграції мобільного з підтримкою інсталяції додатків Apple CarPlay та Android Auto, а також навігації з можливістю прокладання раціонального маршруту з зазначенням всіх зарядних станцій поблизу. Єдиною нестачею є те, що ваш телефон має бути фізично пов'язаний з автомобілем через USB-порт.

Після того, як задні сидіння складаються, вантажопідйомність Bolt збільшується, але без цього багажник буде меншого розміру, ніж у Nissan Leaf. Це відчутно, але не критично, як у випадку з BMW i3. Bolt був спроектований так, щоб на даху можна було встановити додатковий багажник, тому люк тут відсутній.

Електромобіль, базисної комплектації може похизуватися лише наявністю камери заднього виду. А ось в комплектації Premier дизайнери Chevrolet оснастили автівку Rear Camera Mirror - камерою заднього виду, що вбудована в звичайне дзеркало заднього огляду. Щоб її активувати, треба просто натиснути перемикач на дзеркалі. Зображення буде виводитися на дзеркало з камери, встановленої в задніх дверях багажного відділення. В топовій комплектації Bolt обладнано акустичною системою Bose 7 та сабвуфером, додатковими засобами для зручності водія (датчиками «мертвих зон», системами контролю виїзду зі смуги та допомогою при паркуванні). Круговий огляд забезпечують 4 камери - для створення зображення неначе з висоти пташиного польоту (Birds Eye View) - це дуже корисно на вузеньких вуличках та місцях щільної парковки.

Щоб зарядити Chevrolet Bolt, використовується 220-вольтна зарядка J1772. Можливість швидкісного заряджання - це опція, за яку доведеться доплатити $ 750, але за допомогою неї можна за півгодини зарядити акумулятор на 145 км шляху. Є додаток для моніторингу електрокару, поки вас немає поряд - щоб перевірити заряд, почати підзарядку або ж заздалегідь прогріти чи охолодити салон до вашого приходу.

Давно мрієте про сучасну закордонну автівку, але не можете зважитись та визначитись з моделлю? Тоді Вам саме до нас! Завітайте на сайт потриманих автівок auctionexport.com, та з легкістю обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону!

Chevrolet Bolt на продаж з доставкою у місто Харків

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion