Новенька Audi Q5 2017

Виробництво паркетника преміум-класу Ауді Q5 було розпочато 8 років тому. Протягом цього періоду автівка пережила ряд оновлень. Ауди Q5 2017 – це типовий продукт сучасної світової автомобільної промисловості. Позашляхові властивості даної моделі поступаються місцем її спортивним характеристикам.

Вже багато років модель цієї автівки має незмінну популярність серед автолюбителів, в тому числі й завдяки своїм дутим формам. Перемодифікування зробило автівку сильніше, схожою зі старшим братом по конвеєру – Audi Q7.

Наскільки це було можливо зробити без зміни контурів кузову, максимально оновили передню частину кузову Audi Q5, де переважають хромовані елементи.

Для оновленої Audi Q5 застосували MLB2, на базі якої створюються Audi Q7 та Audi А4. Інноваційна база збільшила міцність каркаса та практично на 20% знизила масу автомобіля, що відразу похвально відмітилось на даних пасивної безпеки.

У серійне впровадження автовиробники Audi впроваджують те, що більшість автомобільних інженерів представляють як належність до елітарних автівок чи як майбутнє автомобільного будування. Отже, в Ауди Q5 замість приладової дошки розміститься семидюймовий LCD-монітор VirtualCockpit, а великий 8,3-дюймовий екран замінить всі кнопки панелі керування Climate Control System та Медіасистемою. Інтерфейс налаштовується персонально. Медіасистема Highend налічує телевізійний тюнер, супутниковий канал, супутникову навігацію та можливість підключення мобільних пристроїв.

Вражає й базове устаткування: система розподілу гальмівних зусиль, Traction Control, система екстреного гальмування, система курсової стійкості, антиблокуюча система. Ще раціональніше облаштували простір автівки зсередини завдяки новій платформі.

 Кросовер налічує потужні двигуни, яким притаманні приголомшливі динамічні властивості. До 100 кілометрів машина з найпотужнішим мотором розганяється за шість секунд. Автовиробники запропонували для Audi 2017 року широченну лінійку двигунів та комплектацій:

  • 3 чотирициліндрових дволітрових бензинових турбованих моторів TFSI, потужність - 150, 163 та 190 к. с.; двигуни оснащенні системою автоматизованого управління клапанами Valvelift та прямим уприскуванням;
  •  чотирициліндровий дволітровий турбований дизельний мотор TDI, 220-сильний;
  • V-подібний шестициліндровий трилітровий бітурбірований мотор на бензині TFSI, потужність 286 кінських сил.

Також присутня гібридна версія спеціально для шанувальників екологічних технологій. Потужність бензинового двигуна та електродвигуна разом дорівнюють 260 кінських сил. Автівка має змогу рухатися на електричній тязі десь 50 кілометрів - концепція має назву Е quattro. Найбільш ходова версія автівки оснащена 8-ступінчастою АКП. Трансмісія пропонується повнопривідною з перевагою переднього та передньопривідною. Підвіска оснащена електронним керуванням жорсткістю. Двигуни найменшої потужності оснащені 6-ступінчастою механічною коробкою та 7-ступінчастою АКП з подвійним зчепленням.

В інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автівок на свій смак, таких як Audi різних модифікацій. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж потриманих Audi Q7

Продаж потриманих Audi А4

Продаж потриманих Audi Q5

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion