Acura RDX 2016 року

Спеціально для американського та канадського авторинків у 80-х роках Honda Motor Companies створила люкс-підрозділ Acura. Протягом існування марки на ринку Північної Америки було продано понад 2 мільйони автівок.

Збірка оновленої Acura RDX буде проводитися на заводах компанії, що розташовані в Огайо та Алабамі.

Дана модель автівки зазнала чимало змін. Одразу впадають в око зміни у зовнішності кросоверу: автівка отримала фари Jewel Eye зі світлодіодними елементами; задні фари виділяються 3D-ефектом та LED-елементами; потужні бампери оновилися вставками, що імітують повітряводи. Фальшрадіаторна гратка також зазнала деяких змін. Досить стильно тепер виглядають і протитуманні фари.

Габарити Acura RDX 2016 року: довжина - 4660 мм, висота 1680 мм, кліренс 205 мм

А от у салоні преміум-паркетник майже не змінився. Неможливо не помітити всередині новий сенсорний екран з діагоналлю 4,2 дюйми системи мультимедіа. Його розмістили трохи нижче за основний дисплей, діагональ якого майже вдвічі більше.

Кольорові екрани розділили між собою функції: верхній з великою діагоналлю виводить картинку з камери заднього виду. Новий екран, пов'язаний із телефоном та аудіосистемою, попереджає водія про залишок пального та скільки його вже було витрачено. Також на екрані зображується тиск у шинах.

Ці два дисплеї пропонуються тільки у топ-комплектації. А ще дана версія автівки передбачає передні крісла з підігрівом, вентиляцією та електричним приводом. Сидіння пасажиру регулюється у 8 напрямках, а водія - у 10. У максимальній комплектації передбачено систему keyless та датчик дощу разом із кнопкою, що запускає двигун.

Для оздоблювальних матеріалів салону будуть доступні нові комбінації кольорів.

На Acura RDX встановлено бензиновий двигун V6, обсягом 3,5 літри. Його потужність складає 279 к.с. (на 100 більше, ніж у нового пікапу Toyota Hilux 2016 року) з тягою у 341 Нм (показники збільшилися відповідно на 6 к.с. та на 1 Нм).

Рестайлінгова версія автівки отримала 9-ступеневу АКПП замість 6-ступеневої. Машина виділяється новими опорами двигуна. Автовиробники змінили калібрування електропідсилювача «бублика», як й налаштування підвіски.

Головні конкуренти Acura RDX: Volvo XC60 2016, Honda CR-V.

На автомобільному аукціоні auctionexport.com з легкістю можна знайти оголошення щодо продажу потриманих автівок, таких  як   Acura RDX 2016 року. Скористайтесь кнопкою «Пошук» та станьте ближче до своєї мрії.

Продаж Acura RDX

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion