Вихід у світ оновленої Acura MDX 2017

Оглянувши дану автівку з усіх боків, можна з впевненістю заявити - серйозних змін вона не зазнала, окрім нової 9-ступеневої АКПП та повнопривідної системи нового зразка.

Зовнішність автівки залишилася попередньою, що скоріш за все обумовлено чудовими аеродинамічними показниками, які вдалося досягти в ході попереднього вдосконалення, а можливо й тому, що плавні лінії кузову вкупі з дивовижною оптикою утворюють чудовий зовнішній вигляд.

Нову автівку особливо компактною не назвеш, проте зауважимо, що всередині MDX 2017 - 3 ряди крісел, що здатні вмістити 7 пасажирів.

Салон автівки також значно не змінився, якщо не враховувати все те, що пов'язано з новою АКПП, виконаною у вигляді панелі з кнопками керування. Вона досить гармонійно вписалася у варіант оздоблення, що не старіє з часом.

Дещо збільшилася відстань від першого ряду сидінь до панелі керування системами безпеки.

Оздоблення салону (металеве, дерев’яне, пластикове, шкіряне) цілком відповідає преміальному автомобільному статусу, як і комфортабельні крісла для водія та пасажирів. Мінімальний обсяг багажника - 235 л. Склавши сидіння останнього ряду, отримаємо місткість до 675 л, а якщо скласти й другого - до 1346 л.

Й без вимірювань одразу впадає в очі те, що оновлена Акура - величезна машина. Оцінимо габарити автівки: у ширину складає 1960 мм, за висотою - 1730 мм; а в довжину - 4935 мм; колісна база - 2825 мм; дорожній просвіт дорівнює 200 мм.

Наголосимо, що основні конкуренти моделі - Тайота Highlander, БМВ X5, Лексус RX – нещодавно також модернізувалися в даному сегменті.

Базовою комплектацією Акура MDX 2017 є Techno. Новинка належить до автомобілів преміум-класу, отже не дивуйтеся гарному оснащенню базового виконання моделі.

Advance - більш різноманітна комплектація випуску моделі. Вона налічує: функцію огляду на 360 градусів, круїз-контроль, передні крісла з режимом вентиляції, сучасні системи безпеки та багатофункціональну мультимедійну панель для пасажирів позаду водія.

Прихильники попередньої генерації автівки мають чудово пам'ятати, що автомобіль мав 6-діапазонну АКПП. В результаті модернізації під капотом оновленої машини розмістилася 9-діапазонна АКПП SportShift, що має привабливі режими роботи, обравши які, неабияк зменшують розхід пального.

Новенька АКПП також розподіляє через новеньку систему повного приводу - SH-AWD (290 к.с.), що генерує для неї незмінний 6-циліндровий бензиновий двигун, місткістю в 3,5 л. Цього досить, щоб автомобіль міг набрати максимальну швидкість в 220 км/год, витрачаючи в середньому 10 л палива на відстань у 100 км.

 

В просторі Інтернету можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автівок на свій смак, таких як Acura MDX 2017. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж Acura MDX

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion