2018 Toyota Yaris – новий функціональний автомобіль, створений спеціально для тебе

 

Toyota Yaris (японська назва - Toyota Yarisu) є компактним автомобілем, що продається компанією Toyota з 1999 року, замінивши на ринку моделі Starlet і Tercel.

Моделі на базі Scion iA та Mazda2 (DJ; 2015 – нині)

У 2014 році почалося виробництво Mazda2 в Саламанці, Гуанахуато для різних ринків Північної та Південної Америки. У 2015 році на Нью-Йоркському міжнародному автосалоні в квітні того ж року було оголошено, що цей завод буде виробляти версію Mazda2 для Toyota з незначними змінами в стилі, випускаючи автомобіль, який буде продаватися в Мексиці як Yaris, а у Сполучених Штатах як Scion iA, та в Канаді як седан Yaris. У липні 2015 року Toyota підтвердила, що автомобіль буде продаватися в Мексиці як Yaris R.

Після поступового введення Scion для ринку Сполучених Штатів, автомобіль був перейменований як Toyota Yaris iA з серпня 2016 року. Для 2019 року, авто було перекваліфіковано знов як седан моделі Yaris у Сполучених Штатах, що знаменувалося деякими незначними змінами. На відміну від попередніх моделей, які пропонували тільки вибір між 6-ступінчастою механічною і 6-ступінчастою автоматичною коробками передач, нові варіанти для Сполучених Штатів та Канади тепер пропонуються у конфігураціях L, LE та XLE з більш широким списком внутрішніх та зовнішніх змін.

Toyota Yaris хетчбек 2020 року (Північна Америка)

Новий хетчбек Yaris це перероблена модель Mazda2, яка дебютувала у 2019 році на Нью-Йоркському Міжнародному авто-показі у квітні, замінивши Yaris Liftback (XP130). [22] Його офіційні зображення з’явилися 1 квітня 2019 року.

Автомобіль 2018 року виробництва

2018 Toyota Yaris використовує нову технологію для розважальної системи. Автомобіль наявний в варіантах двох- та чотирьох-дверного хетчбеку та в трьох конфігураціях: L, LE та SE. Yaris отримує більшу нову решітку радіатора з хромовими акцентами та новий передній бампер. Новий задній бампер з новою нижньою обробкою надає авто більш широкий вигляд.

L та LE варіанти отримали мультимедійну систему Entune з 6.1-дюймовим сенсорним екраном, що є спільним для інших автомобілів від Toyota. Система включає в себе голосовий контроль, порт USB, можливість доступу до супутникового радіо та шість гучномовців. Автомобіль пропонує 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 106 к.с. з чотириступінчастою автоматичною або п'яти-ступінчастою механічною трансмісією. Автомобіль 2018 року постачається із стандартним пакетом технологій безпеки, який включає попередження зіткнення з автоматичним гальмуванням, попередження про виїзд з провулку та таке інше.

Вартість такого авто становить від $12,434 до $22,418. Ціна залежить завжди від стану автомобіля.

Придбати оновлений та функціональний 2018 Toyota Yaris допоможе страховий аукціон AuctionExport, де ви зможете продивитись безліч підтриманих транспортних засобів від дилерів США та Канади. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., пройдіть реєстрацію, на яку ви витратите не більш ніж хвилину, і створіть депозит. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2018 Toyota Yaris


 


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion