2018 Ford Edge – бездоганний автомобіль від старого знайомого бренду

 

Ford Edge являє собою кроссовер середніх розмірів виробництва компанії Ford Motor. Перше покоління Edge базується на платформі Ford CD3, яка є спільною з першим поколінням Ford Fusion, Mazda CX-9, першим і другим поколінням Mazda 6 і Lincoln MKX. Автомобіль збирається на заводі Ford Oakville в Канаді.

Друге покоління (2015 – нині)

У 2015 році Ford Edge був перероблений та оснащений новими елементами, а саме новими фарами, збільшеним внутрішнім простором та камерою заднього виду. Ця генерація Edge в якості стандартного агрегату оснащена 2-літровим двигуном EcoBoost. Несхожий на попередній такий же самий 2-літровий EcoBoost двигун для другої генерації цієї моделі має буксирувальну потужність 3500 фунтів. Також пропонується 3,5-літровий двигун V6 з трохи зменшеною потужністю. Найкращим двигуном є 2.7-літровим Twin-EcoBoost V6, що використовується для спортивних моделей.

Вперше, Ford вийшов на європейських ринках під назвою Ford Kuga. Бензинові двигуни не продаються в Європі, замість цього цей ринок отримує пару турбонаддувних дизельних двигунів Duratorq. Обидва двигуни є стандартними для повного приводу. Двигуни виробляють 180 к.с. і 210 к.с. відповідно. У січні 2018 року Ford оголосив, що весь модельний ряд Edge (поряд з перейменуванням у Lincoln MKX) буде оснащений новою решіткою для радіатора, схожою на ту, що пропонувалася для Ford Explorer у 2016 році, новими колесами з алюмінієвого сплаву для кожної конфігурації, новими зовнішніми та внутрішніми кольоровими комбінаціями та багато чим іншим.

Також буде додано нову систему об'ємного звуку, яка замінює існуючу систему Sony. Всі моделі отримують нещодавно розроблену Ford 8F35 8-ступінчасту автоматичну коробку передач (з автоматичною зупинкою), яка також дозволяє базовому 2,0-літровому EcoBoost з турбонаддувом отримати більш сильне прискорення. У Австралії та Новій Зеландії, Edge продається як Ford Endura, яка є наступником Ford Territory. Для Австралії, Endura був доступний у конфігураціях Trend, ST-Line та Titanium.

Авто 2018 року

2018 Ford Edge це все той же кроссовер від Ford для п’яти пасажирів, середнього розміру, який за своїми технологічними здібностями розташовується між компактним Escape та великим потужним Explorer. Конкурентами автомобіля на ринку є Subaru Outback, Hyundai Santa Fe Sport та Nissan Murano. Новий пакет оснащення SEL включає 19-дюймові пофарбовані алюмінієві колеса та два кольори для тканини на сидіння в салоні. Характерні риси нового авто 2018 року:

  • Якість дизайну салон

  • М’які їзда та керування, відмінна маневреність

  • Сильне прискорення

  • Достатньо місця для пасажирів та для вантажного простору

  • Доступні численні сучасні засоби безпеки

Вартість такого автомобіля складає від $18,855 до $49,642. Ціна машини залежить від того, в якому стані транспортний засіб перебуває, від наявності пошкоджень та їх характеру тощо.

2018 Ford Edge за декілька років існування та вірної служби водію довів, що є надійним та потужним автомобілем. Купити такий позашляховик допоможе страховий аукціон AuctionExport. На сайті www.auctionexport.com різноманітні дилери США та Канади пропонують до уваги численні пропозиції щодо підтриманих транспортних засобів. Обрану машину переправлять до вас до будь-якого міста України, зокрема до Черкас. Кожний клієнт має пройти реєстрацію та завершити оформлення депозиту, що слугуватиме в подальшому засобом розрахунку. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2018 Ford Edge


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion