2018 Chevrolet Spark – неперевершене авто для подорожей містом

 

Chevrolet Spark - це міський автомобіль, спочатку відомий та виведений на ринок як Daewoo Matiz. Він був доступний виключно як п'яти-дверний хетчбек. Перше покоління Daewoo Matiz було запущено у виробництво в 1998 році південнокорейським підрозділом General Motors, раніше відомим як Daewoo Motors, який замінив Daewoo Tico. Після того як компанія взяла контроль над Daewoo Motors у 2002 році, продукція стала відома під знаком Chevrolet. Модель другого покоління була введена в 2005 році, а в 2010 році було запущено третє покоління. Повністю електрична версія Chevrolet Spark EV була випущена у США для ринків Каліфорнії та Орегону у червні 2013 року.

Четверте покоління (M400; 2016 – нині)

Четверте покоління Spark було представлено в квітні 2015 року в Нью-Йорку на міжнародному автосалоні. Продажі розпочалися у четвертому кварталі 2015 року. За своїм технологічним оснащенням автомобіль тісно пов'язаний з Opel Karl. Демонстраційна модель була показана за допомогою приладової панелі CarPlay від Apple. 27 травня 2015 року Chevrolet оголосив, що Spark також буде оснащений функціями Android Auto Capability. У 2017 році було оголошено, що модель експортуватиметься до Латинської Америки, але не буде продаватися в Індії.

Новий автомобіль отримав декілька функцій: інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном Chevrolet MyLink, вхідні гнізда для iPod / USB, супутниковий радіоприймач SiriusXM, навігація Bringo GPS за допомогою сумісних смартфонів, а також можливість голосового керування через смартфон. Кондиціонер (за винятком Канади) також став доступним для всіх автомобілів. Крім того, було додано систему контроля стабільності та антиблокувальну систему. Моделі більш високого класу пропонують ці функції на додаток до функцій, які пропонують всі Spark:

  • Зовнішні кольорові панелі (моделі 1LT і 2LT)

  • Сидіння із шкірозамінника (тільки модель 2LT)

  • 16-дюймові легкосплавні диски (моделі 1LT та 2LT)

  • Передні протитуманні фари (стандартне обладнання на моделі 2LT, доступні як аксесуар на моделях 1LS і 1LT)

Автомобіль 2018 року випуску: головні особливості

Як найменша модель від Chevrolet, 2018 Chevrolet Spark є моделлю, що найкраще підходить для їзди по міським вулицям. Автомобіль оснащений деякими високотехнологічними функціями, такими як система підключення смартфонів Android Auto та Apple CarPlay. Конкурентами на ринку для цього авто є Fiat 500 та Mitsubishi Mirage. Взагалі, для 2018 року істотних змін немає.

У 2018 році Spark отримав незначну модернізацію зовнішнього вигляду, разом з Chevrolet Camaro, Chevrolet Cruze і Chevrolet Malibu. Зміни для Spark включають нову систему MyLink, додаткову систему автономного аварійного гальмування та нові зовнішні кольори. У Сполучених Штатах, продажі оновленого Spark продовжилися у третій чверті 2018 як рінньої моделі вже для 2019 року.

Вартість цього автомобіля становить від $9,628 до $19,220. Але ціна може змінюватися, тому що вона залежить від поточного стану машини.

Автомобіль цієї моделі є незамінним при умовах міської їзди, коли потрібно знайти маневрений, компактний та водночас потужний автомобіль. Якщо ви маєте бажання придбати оновлений та функціональний 2018 Chevrolet Spark, вам у цьому допоможе страховий аукціон AuctionExport, де ви маєте можливість ознайомитись із безліччю підтриманих транспортних засобів від дилерів Канади та Сполучених Штатів. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., виконайте декілька реєстраційних кроків, на які ви витратите не більш ніж кілька хвилин, та створіть депозит. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2018 Chevrolet Spark


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion