2017 Toyota Camry – автомобіль міжнародного рівня, який підкорив усі світові ринки

Перший вихід Toyota Camry

Toyota Camry  - це автомобіль, який випускається японським виробником Toyota, починаючи з 1982 року. Camry кодується компанією Toyota як другий "світовий автомобіль" фірми після Corolla. У Японії Camry є варіантом, який вважається ексклюзивною модифікацією під назвою Toyota Corolla Store. Автомобілі з нешироким кузовом також з'явилися в Японії -  Toyota Vista - також представлені 1982 року.

Між 1979 і 1982 рр. Camry делегована як 4-дверна модель седана в Японії, визначена як Celica Camry. Коли Camry стала окремою модельною лінією в 1982 році, відокремившись від серії V10, Toyota зробила її доступною в якості п'яти-дверного авто. Наступна серія Camry - V20 - дебютувала в 1986 році разом з універсалом, отримавши новий варіант кузова. Компанія замінила V20в 1990 році на седан V30, але ця серія була ексклюзивною та випускалася тільки для Японії. Однак попит за кордоном на більшу за розмірами Camry призвів до розробки широкого кузова XV10 для седана та універсала, який випустили у 1991 році.

Коли японський ринок отримав нову вузько-серійну модель V40 у 1994 році, щоб замінити V30, широкий корпус XV10 залишився без змін. Його заміна, XV20, з'явилася в 1996 році під назвою Camry Gracia в Японії. Наступна модель широкого кузова XV30 була введена в 2001 році. Подальші продажі серії XV50, реалізовані в період з 2011 по 2017 роки, призвели до того, що ще більше ринків починають розробляти альтернативні моделі кузова. Поточне покоління називається XV70.

Характеристики авто 2017 року випуску

2017 Toyota Camry отримала декілька оновлень в свій арсенал. Мультимедійна система прикладного оздоблення Entune Toyota поставляється на модифікаціях XLE та XSE, тоді як XLE, 4-циліндрові версії XSE та XLE Hybrid, отримують бездротові зарядки для смартфонів, які сумісні.

Риси, що є елементами стандартної комплектації:

  • 2,5-л двигун, що виробляє 178 к.с.;
  • 6-ступінчаста коробка передач автомат;
  • фронтальний привід;
  • Bluetooth;
  • iPod та стерео канал із підтримкою USB.

Можливості, що є додатковими:

  • 3,5-літровий V-6 потужністю 268 к.с.;
  • модифікація SE отримує підвіску спортивного типу;
  • модифікація XSE має декілька рівнів настройки управління рульовою системою;
  • оббивка шкірою;
  • система навігації;
  • система визначення місць, що не проглядаються, із функцією заднього перехресного руху;
  • система передчасного контролю;
  • круїз-контроль, що можна адаптувати;
  • підключення до служби аварійної безпеки "Safety Connect".

Вартість авто із наявністю тільки стандартних функцій та оздоблення складає 23-24,000 дол. При додаванні усіх можливих наявних опцій, отримуємо вартість до 31,300-31,400 дол. Крім того, ціна залежить від поточного стану машини.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. допоможе вам купити та доставити 2017 Toyota Camry. AuctionExport пропонує різні авто з Канади та США, які вони транспортують до України, й до міста Вінниця. На сайті виставлено 250 тисяч різних машин, що були відібрані  на усіляких аукціонах та у різноманітних дилерів Канади та Америки.

Клієнт проходить реєстрацію, оформлює та активує депозит, а потім AuctionExport допомагає йому підібрати авто із урахуванням фінансових можливостей та побажань. Пошкоджені авто на продаж швидко доставляються в Україну, таким чином покупець може вже незабаром забрати авто з США у найближчому портовому відділі. Доставка автомобілів входить у ту вартість, яка є остаточною. Купуючи у AuctionExport, ви маєте змогу продивитись багато пропозицій, підібрати якісний автомобіль та заощадити власні кошти, а також зекономити особистий час та зусилля.

Продаж 2017 Toyota Camry

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion