2017 SUBARU WRX – надійний та потужний автомобіль, в якому немає нічого зайвого

Поява Subaru WRX

Subaru Impreza - це компактна машина, виготовлена ​​у 1992 році. Основні варіанти авто отримали двигуни по 1,5 та 2,5 літра. З третього покоління прийнято скорочення назви Subaru WRX.

Існують сім відомих версій WRX. Subaru прийняв назву "WRX", щоб виступити за програму "World Rally eXperimental" (у деяких місцях WRX означає "World Rally Cross"), оскільки всі версії WRX (від 1992 до теперішнього часу) мають унікальну технологію, що включає ралі, повний привід, жорсткі призупинення та чотирициліндрові двигуни з турбонаддувом. Весь WRX проданий між 1992 та 2000 роком має код GC8 або GF8.

У 1994 році Subaru представила версії WRX у Японії для Subaru Tecnica International (STI). Ці моделі були модернізовані, якщо порівнювати зі стандартним WRX, у багатьох категоріях, включаючи двигуни, що підбираються з увагою до продуктивності, трансмісії та підвіски. Версії STI WRX були надзвичайно популярні серед вуличних гонщиків, але продавалися лише на японському ринку.

WRX дебютував у листопаді 1992 з двигуном потужністю 240 кінських сил. WRX Type RA - це знята версія WRX, яка була доступна на японському ринку. Призначені для гонок, версії RA були, як правило, легші за вагою, зі зменшеною звукоізоляцією, ручними вікнами, без кондиціонера, відсутністю антиблокувальних гальм і додатковими характеристиками, такими як більш надійні двигуни, відмінності у центрі водія та короткі передачі. У Європі WRX був представлений як Impreza GT, а також Impreza Turbo 2000 (Великобританія).

Особливості випуску 2017 року

2017 Subaru WRX оснащений новою системою EyeSight, яка включає в себе адаптивний круїз-контроль, попередження про від'їзд від смуги та попередження зіткнення. Також доступна система попередження сліпого місця та попередження про перехресні переїзди. 6.2-дюймова сенсорна стереосистема з інтеграцією Pandora, аудіо потокове передавання через Bluetooth та до iPod тепер є стандартними.

Важливі характеристики, що є стандартними:

  • 2,0-л 4-циліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 268 кінських сил;
  • світлодіодні задні ліхтарі;
  • авто клімат-контроль;
  • 17-дюймові диски;
  • резервна камера.

Можливості, що реалізуються за бажанням водія:

  • шкіряна оббивка;
  • підігрів передніх сидінь;
  • аудіо-система класу преміум Harman Kardon;
  • 7-дюймова сенсорна навігаційна система з мульти-тачними жестами, можливість підключення до iTunes та два USB-порти;
  • 18-дюймові легкосплавні диски

WRX STI отримує високопродуктивні апаратні засоби, такі як гальма бренду Brembo, систему дистанційного керування.

Що особливого у авто 2017 року?

  • обмежений рівень оздоблення;
  • низькопрофільний задній спойлер;
  • тільки 6-швидкісна механічна передача;
  • шкіряне рульове колесо;
  • імітована замша та шкіряна оббивка.

Коштує машина максимально 30,995 дол. Але ціна може змінитись в залежності від стану на момент продажу.

AuctionЕxport - www.auctionexport.com - відомий експортер, який транспортує вживані авто з США та Канади до України, в тому числі й до Слав’яногорська. Аукціон пропонує купити 2017 Subaru WRX, але не тільки. Окрім цієї моделі, виставлено ще понад 250 тис. авто. Кожної доби надходять нові пропозиції.

Зареєструйтеся, щоб мати змогу проглянути усі лоти та придбати авто. Отримайте особистий депозит та активуйте його шляхом грошового внеску. Придивіться до кожної моделі та оберіть ту, що вам до смаку, тоді AuctionExport почне її перевезення. Пошкоджені авто на продаж транспортуються максимально швидко. Власник не витрачає жодних зусиль. Забрати авто з Канади ви можете у найближчій точці в порту.

Доставка автомобілів вже зарахована до кінцевої вартості. З AuctionExport ви витратите набагато менше ніж в Україні та зможете заощадити, обравши при цьому авто своєї мрії.

 

Продаж 2017 Subaru WRX

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion