2017 SUBARU FORESTER – міцний, надійний та місткий автомобіль для усієї родини

 

Початок виробництва та наступні покоління Subaru Forester

Subaru Forester - це універсальний позашляховик на базі універсалу, вперше випущений у 1997 року компанією Subaru.

Друге покоління було представлено в 2003 році на Чиказькому автосалоні, авто базувалося на новій платформі Impreza, що включала декілька поліпшень у порівнянні з попередньою моделлю. У 2003 році Forester відрізняється вагомими удосконаленнями, такими як алюмінієва решітка радіатора, перфоровані рейки та гідроформований передній підрамник. Найбільш помітною зміною стала спеціальна пропозиція у формі 2,5-літрових версій (як правило, без аспірації та з турбонаддувом) двигунів, а в США - впровадження 2,5-літрової моделі із турбонаддувом.

У США автоматично неспіровані (не турбо) модифікації X (раніше L) і XS (раніше S) були випущені в 2003 році. У 2004 році була випущена XT версія з турбонаддувом. Тим не менш, та ж сама модель була доступна ще з кінця 1990-х років в інших країнах світу. Моделі X і XS оснащені 2,5-літровим двигуном SOHC, а моделі XT - 2,5-літровим двигуном DOHC. У моделі XT використовується той же турбокомпресор Mitsubishi TD04, який використовується в Subaru Impreza WRX.

У 2004 році Subaru випустив варіант STI Forester для японського ринку. Туди було поставлено той самий двигун, що і 2005 Subaru Impreza WRX STI, але завдяки різній настройці він виробляв 320 к.с. (240 кВт). 2006 року XT отримав високий ступінь стиснення. Це збільшило потужність до 230 к.с. і 235 фунтів/фут крутного моменту.

Риси новенького авто 2017 року

Незначні зміни в передній та задній частині 2017 Subaru Forester включають в себе оновлений бампер, нову решітку радіатора та нові фари. Тепер висококласний рівень оздоблення Touring пропонує світло-коричневу шкіряну оббивку з контрастними швами. Панелі для дверей та кришка коробки для зберігання центральної консолі також оброблені коричневою шкірою. Всі Forester отримують переробленекермо, а версії Touring мають підігрів на рульовому колесі.

Система безпеки EyeSight Subaru включає попередження про від'їзд смуги та систему, призначену для запобігання ненавмисних змін смуги. В даний час доступні автоматичні передні фари та зворотна автоматична система гальмування, призначена для запобігання зіткнення при резервному копіюванні. Модель 2.0XT Touring отримує моторно-векторну трансмісію, яка призначена для моделювання швидкості руху.

Серед опцій, які є стандартними виділимо наступні:

  • 2,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 170 к.с.;
  • шести-швидкісна механічна коробка передач;
  • повний привід;
  • 6.2-дюймова сенсорна екранна мультимедійна система з інтеграцією Pandora;
  • потокове аудіо та Bluetooth;
  • підключення до iPod;
  • резервна камера.

Та виокремимо доступні опції:

  • турбований 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 250 к.с.;
  • автоматична трансмісія;
  • система звуку Harman Kardon Premium Stereo;
  • навігаційна система;
  • кнопка запуску;
  • підігрів передніх сидінь;
  • панорамний люк.

Автомобіль із стандартним набором функцій коштуватиме 22, 500 дол. А поява додаткових опцій збільшить ціну до 34,300 дол. Вартість завжди залежить ще й від стану машини, від наявності та кількості пошкоджень, т. д.

Якщо авто 2017 Subaru Forester вас зацікавило та ви хотіли б його придбати, зверніться до послуг AuctionExport. Цей страховий аукціон - www.auctionexport.com. - допоможе вам купити авто з Канади та США до України, й до Запоріжжя. Сайт аукціону представляє близько 250 тисяч машин, звезених з усіляких аукціонів та дилерів, що є в Америці та Канаді. AuctionExport, перш за все, приділяє велику увагу побажанню покупця та його фінансовим можливостям.

Все, що потрібно зробити, це пройти реєстрацію та оформити депозит, потім поклавши на нього гроші. Пошкоджені авто на продаж вже чекають на свого майбутнього власника. Забрати авто з США можна у найближчому портовому відділі. Доставка автомобілів вже включена до загальної суми, що треба сплатити. AuctionExport дозволяє купити транспортний засіб вигідно та без будь-яких складнощів або затримок. Ви заощаджуєте реальні гроші, сплачуючи набагато менше, ніж на ринках України.

Продаж 2017 Subaru Forester

 

 

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion