2017 MAZDA MAZDA6 – це не просто автомобіль, а функціональний витвір мистецтва

 

Mazda 6 або Mazda6 (відомий також як Mazda Atenza у Китаї та Японії) являє собою автомобіль середнього розміру виробництва компанії Mazda, який випускається з 2002. Автомобіль замінив попереднє авто Capella. Mazda6 проданий у кількості, більше ніж один мільйон одиниць, і сталося це швидше, ніж з усіма ми моделями від Mazda.

Третє покоління (GJ1; 2012–06 / 2016) (GL; 05 / 2016-)

Третє покоління седанів Mazda6 було представлено під час Московського міжнародного автомобільного шоу 29 серпня 2012 року, а якими будуть універсали було продемонстровано під час Паризького автосалону 2012 року в наступному місяці. У цій генерації є тільки 4-дверний седан та 5-дверний універсал. Але універсал більше не пропонується на північноамериканському ринку через низький попит на такі моделі. Mazda не єдина компанія, яка вилучила універсали з північно-американського ринку. Так зробили Volkswagen, BMW та Mercedes-Benz.

Ринок Азії

На японському ринку Mazda Atenza вийшов у продаж 1 листопада 2012 року. Ранні моделі включають варіанти 20S (седан / універсал), 25S (седан / універсал), XD (седан / універсал), XD L-пакет (седан / універсал). У 2014 році зміни додано SCBS, 20S і XD стали стандартними для Atenza, відмічається підвищена ефективність для моделей двигунів SKYACTIV-G на 2,5 л, також пропонується новий варіант скляного люка для автомобілів із моделлю двигуна 2.2-л SKYACTIV-D, тепер є ще звукова система Bose з 11 гучномовцями, з об'ємним звуком Centerpoint та стає стандартною функцією в XD L-пакетних варіантах.

У Китаї третє покоління продається під назвою Atenza, щоб відрізнити її від першого покоління Mazda6, яке досі виробляється в Китаї. На Філіппінах, як місцевий дистриб'ютор від Mazda, Berjaya Auto Philippines оприлюднила абсолютно новий автомобіль третього покоління седанів Mazda6, що продавався до кінця 2013 року, а за ним - 5-дверний універсал Mazda6 Sports Wagon в кінці 2014 року. У жовтні 2018 року Mazda Philippines продемонструвала нещодавно оновлений седан Mazda6 під час 7-го Філіппінського міжнародного автосалону з 24 по 28 жовтня.

Автомобіль 2017 року

Для 2017 Mazda Mazda6 виробництво варіантів Sport, Touring та Grand Touring продовжується, але, відповідно до тенденцій промисловості до більш високих рівнів, з’явилися деякі нові особливості. Загальний концепт дизайну салону є той же, але матеріали використано якісніші. Новий Grand Touring Premium Package додає шкіряні сидіння Nappa в чорному або білому кольорі з контрастними елемнтами, новим металевим оздобленням з атласу і обігрівачами для керма і задніх сидінь.

Розумний активний дисплей для водіння, головний дисплей Mazda з чітким відбиваючим екраном, був поліпшений до приладу з більш високою яскравістю. У запам'ятовуючому пристрої на місці тепер також зберігаються настройки яскравості та вмісту цього дисплея. Якщо говорити про силове оснащення, то автомобіль використовує 2.5-літровий чотирьох-циліндровий двигун, який виробляє 184 к.с., який постачається із шести-швидкісною автоматичною та ручною передачею. Нове програмне забезпечення G-Vectoring Control підвищує продуктивність колісної бази, використовуючи невеликі обсяги крутного моменту двигуна у відповідь на вхід рульового колеса, щоб змінити навантаження на передню частину, збільшуючи зчеплення та стабільність, покращуючи контроль їзди. Mazda каже, що ця система також допомагає водію більш легко керувати автомобілем в будь-якій ситуації, і повинна покращити керованість і стабільність у слизьких погодних умовах, таких як дощ або сніг.

Вартість такого авто складає від $12,204 до $24,884. Ціна залежить від стану машини.

Придбати 2017 Mazda Mazda6 допоможе страховий аукціон AuctionExport. Адже саме тут ви зможете знайти та проглянути безліч підтриманих транспортних засобів від дилерів США та Канади. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., зареєструйтесь та відкрийте депозит. Автомобілі доставляються до будь-якого міста України, зокрема, до Черкас. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2017 Mazda Mazda6

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion